طرز تهیه نات باتر - آکا


بعداز رسپی نوتلا خانگی (2)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیsooran.com
بنا به گزارش آکاایران : قصد داشتم دستور تهیه کره های طبیعی رو هم بذارم چون طبیعی / سالم هستند
و درست کردنش در منزل به دست خودتون لذت بخشه.
رسپی بعداز این دستور بهانه ای شد تا الان این دستورو ثبت کنم.
کره بادام زمینی از معروفترین کره ها درامریکا است. مارک های مختلف چه داخل وخارج از کشور وجود دارد اما شاید تعداد کمی از این کره ها کاملا سالم باشند. پس بهترین راه برای استفاده از کره سالم تهیه انها در منزل است
در این رسپی شما سه کره از سه نوع بادام را خواهید دید . در رسپی نوتلا(2)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیsooran.com
نیز کره فندق را داشتیم و در بین مراحل ذکر کردم که در چه مرحله ای ما کره فندق داریم. در اینجا هم همان روش تکرار می شود.
این کره ها کاربرد های زیادی دارند میتوانید برای صبحانه یا در انواع شیرینی ها / دسر ها و... به کار ببرید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می باشد و از این نظر می توان گفت جزو آجیل ها نیست.
بادام زمینی، طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی - خوب انرژی است. 100 گرم بادام زمینی حاوی 50 گرم چربی، 16 گرم کربوهیدرات است.
بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد. در بین آجیل ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می باشد. 100 گرم بادام زمینی حاوی 25 گرم پروتئین می باشد
منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.
بادام زمینی دارای فولات نیز می باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.
مطالب مفید پیرامون بادام زمینی در لیک زیر:
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیtasalamati.com
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
بادام طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی - فوق العاده از آنتی اکسیدان ها است.
بادام می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد
سطح بالای لیپوپروتئین LDL ( کلسترول بد ) در خون یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی است.
توضیحات تکمیلی پیرامون بادام درختی در لینک زیر
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیtasalamati.com
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
* پیشگیری از سنگ های صفراوی
* سلامت استخوان ها و آرامش
* آنتی اکسیدانی قوی
* کاهش ریسک افزایش وزن
* سلامت قلب و عروق
ادامه مطلب پیرامون این بادام در لینک زیر
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیtasalamati.com
1- ابتدا هر کدام از بادام ها تست میکنیم (با دمای 175 درجه به مدت 5 تا 10 دقیقه)
2- اجازه میدیم خنک بشه
3- سپس داخل بلندر ریخته . اگر از بادام شور استفاده میکنید نیازی به نمک نیست اگر از بادام خام استفاده میکنید کمی نمک بزنید.
همان طور که در مورد فندق داشتیم اول حالت پودری داره بعد کم کم شروع میکنه به جمع شدن دور تیغه دستگاه
و بعد کم کم روغن میندازه ودر کل 5 دقیقه زمان لازم داریم که بافت صاف و یکدستی داشته باشیم.
4- زمان تهیه اش هم بستگی به مقداربادام یا هر مغز دیگرو.... داره. هرچه کمتر باشه تایم کمتری برای درست کردنش صرف میشه.
5- کره آماده شده را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت 2 ماه قابل نگهداری م یباشد.
این روش برای گردو / پسته / فندق نیز کاربرد دارد
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
کره پسته(البته تصویر زیر کمی دارچین و عسل هم اضافه شده)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
کره فندق
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
نکته:
از لحاظ مقایسه رنگها کره بادام زمینی روشنتر از همه هستش ( در تصاویر هم مشاهده میکنید)
زمان اماده شدنش هم بستکی به مقدار و نوع مغز انتخابی داره مثلا فندق زمان بیشتری میبره.

ضمیمه:
4 کره بینظیر طبیعی خانگی
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینیsooran.com

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار