حلقه ی نان لقمه ای گوشت و پنیر

۱۳۹۴/۱۲/۰۸

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیدستور پخت انواع نان

عصرانه کامل,صبحانه کامل,صبحانه گرم

عصرانه کامل,صبحانه کامل,صبحانه گرم,عصرانه گرم,پیتزای لقمه ای,نان لقمه ای,نان پنیری

حلقه ی نان لقمه ای گوشت و پنیر

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 10 دقیقه

مواد لازم برای 4 عدد

پنیر سوئیسی رنده شده

225 گرم

گوشت چرخ کرده پخته

225 گرم

پیازچه خرد شده

یک چهارم فنجان

خردل عسلی

2 ق غ

خمیر نان

340 گرم

تخم مرغ زده شده

1 عدد

کنجد

1 ق غ

فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده

هر کدام 2 ق غ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه حلقه ی نان لقمه ای گوشت و پنیر آشنا میکنیم .

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . پنیر ، گوشت ، پیازچه و خردل را کاملا با هم مخلوط کنید .

نیمی از خمیر را باز کرده و به اندازه ی دایره های 9 سانتی به قطر حدود نیم سانتیمتر قالب بزنید . 1 ق غ از مخلوط گوشت و پنیر را وسط خمیرها گذاشته و خمیر را دور مواد میانی جمع کرده و گرد کنید .

این کار را تا اتمام خمیر و مواد میانی ادامه دهید .

در وسط سینی فر که چب کرده اید  8 عدد از توپها را مثل یک حلقه و فشرده به هم  بچینید  به طوری که یک دایره ی توخالی 8 سانتی وسطشان بماند . اطراف انها را 14 عدد توپ خمیری دیگر به طوری که به هم چسبیده باشند بچینید . حلقه ی سوم با با 18 عدد توپ خمیری پر کنید و سپس رویشان را تخم مرغ زده کنجد بپاشید و له مدت 18 – 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا بپزند و رویشان طلایی شود .

بعد از پخت 15 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد و سپس با کاردک با احتیاط از سینی جدا کرده و دریک دیس 35 سانتی بگذارید و رویش فلفل دلمه خرد شده بپاشید و همان طور گرم سرو کنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار