سوفله سیب زمینی با فندق - چترنگ -آکا

1394/12/07

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای اروپایی

آکاایران:  

مواد لازم سوفله سیب زمینی با فندق سیب زمینی پخته ۴ عدد نان تست ۴ عدد شیر ۲۵۰ میلی لیتر فندق ۴۰ عدد روغن زیتون نصف استکان خامه ۵۰ گرم پنیر پارمزان ۲ ق غ پودر سیر ۱ ق مرباخوری پودر آویشن ۱ ق چ ,[categoriy] طرز تهیه سوفله سیب زمینی با فندق :

فر را روی دمای دو طرفه ۲۰۰ درجه و زمان ۱۵ دقیقه تنظیم کنید .

به گزارش آکاایران: هر دو طرف نان ها را به روغن زیتون آغشته کنید . و رویشان پودر سیر بپاشید . بعد کمی آویشن بپاشید . و در فر بگذارید تا تست شود .

سیب زمینی ها را بپزید  بعد ازین که سرد شد حلقه کنید و داخل ظرف بریزید و و ظرف را تکان دهید تا جاهای خالی پر شود . روغن زیتون را روی سیب زمینی ها بریزید و رویشان فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و کمی اویشن بپاشید .

در ظرفی دیگر شیر و خامه را هم بزنید تا یکدست شوند . کمی از پنیر پارمسان را اضافه کرده هم بزنید  و روی سیب زمینی ها بریزید .

مابقیه پنیر پارمسان و فندق خام و نان ها که تست شده اند و ا زحرارت افتاده اند را در غذا ساز ریخته میکس کنید تا پودر شوند و تا گرم  است روی سیب زمینی ها را با این پدر سوخاری پر کنید و بادست صافشان کنید و در فر بگذارید . بعد از ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید و اگر برشته نشده بود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید .

به جای خامه میتوانید کمی پنیر رنده شده ی کم چرب یا ماست چکیده کم چرب استفاده کنید .

گرداوری : چترنگ . بهونه

غذاهای اروپایی -


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار