درجه بندی گوشت قرمز بهانه‌ای برای گران‌فروشی

رییس شورای تامین‌کنندگان دام زنده از افزایش مازاد عرضه دام زنده در بازار خبر داد و گفت که برخی به دنبال درجه بندی گوشت قرمز هستند در حال یکه این کار بهانه‌ای برای گران‌فروشی است چرا که دام زنده این‌گونه معامله نمی‌شود.

منصور پوریان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت عرضه دام زنده به گونه‌ای است که علی‌رغم مازاد تقاضای چندانی برای خرید وجود ندارد چرا که قیمت گوشت قرمز افزایش غیرمنطقی پیدا کرده‌ و این در حالی است که هر کیلوگرم دام زنده نهایتا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان قابل تامین است.

وی با بیان اینکه برخی از اتحادیه‌های بخش خصوصی به دنبال گران‌فروشی بهانه‌تراشی می‌کنند و در این راستا می‌خواهند گوشت قرمز را بر اساس درجه بندی کیفی قیمت گذاری کنند، افزود:  سوال اینجاست که در حال حاضر قیمت گوشت قرمز بیش از حد بالا و گران است دوستانی که می‌خواهند این کار را انجام دهند باید به این نکته توجه کنند که چه کسی می‌خواهد گوشت قرمز را درجه بندی کند و این درجه بندی کیفی مورد تایید کدام دستگاه متولی ناظر است؛ البته آن‌طور که از شواهد پیداست این درجه ‌بندی را کشتارگاه‌ها می‌خواهند انجام دهند که همین کشتارگاه‌ها خود عامل گرانی گوشت  قرمز هستند.

رییس شورای تامین‌کنندگان دام زنده با اشاره به اینکه حداکثر قیمت منطقی برای گوشت قرمز با توجه به قیمت کنونی دام زنده کیلویی ۲۷ هزار تومان است، ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که در این زمینه امکان پذیر نبودن این درجه‌بندی را نشان می‌دهد این است که تشخیص کیفیت لاشه گوشت از سوی مردم و مصرف‌کنندگان امکان پذیر نیست و نمی توان به راحتی این کار را انجام داد بنابراین می‌توان دریافت که این یک بازی و بهانه برای گران‌فروشی است و این اتفاق در حالی رخ داده که مصرف گوشت قرمز همواره در حال کاهش است و این کاهش مصرف نشان دهنده نارضایی و ناتوانی مردم نسبت به خرید گوشت قرمز ناشی از افزایش قیمت آن است.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

سایت خبری موریکس

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار