کرپ پستو با کالباس؛ صبحانه یا میان وعده!

وب‌سایت آشپزباشی: این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.

 مواد لازم:

 
سس پستو  ۱/۲ پیمانهتخم مرغ ۱ عدد بزرگآرد ۱/۲ پیمانهشیر کم چرب ۱۵۰ میلی لیترروغن به میزان لازمکالباس ۵ ورقه کرپ پستو با کالباس 

طرز تهیه:


1. سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.


2. ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.


3. حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.


4. وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.


5. کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس:

1.  از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.


2.  در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

سایت خبری موریکس

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار