اکلر گوشت و پنیر -آکا

آکاایران: طرز پخت اکلر گوشت و پنیر

اکلر گوشت و پنیر

,اکلر گوشت و پنیر,انواع غذا,پخت انواع غذا,[categoriy]

اکلر گوشت و پنیر -آکااکلر گوشت و پنیر,انواع غذا,پخت انواع غذا

آکاایران: اکلر گوشت و پنیر

به گزارش آکاایران: طرز پخت اکلر گوشت و پنیر

اختصاصیآکا ایران: 

مواد لازم برای خمیر اکلر :

آب                                   ½ پیمانه

آرد سفید                            ½ پیمانه

روغن مایع                         2 قاشق غذاخوری  

تخم مرغ                            2 عدد

نمک، فلفل قرمز و آویشن         به میزان دلخواه

طرز تهیه :

آرد سفید را به همراه آرد روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پس از دو دقیقه تفت دادن، نمک، فلفل قرمز و آویشن را می افزاییم. اکنون آب را روی آرد ریخته و می گذاریم چند دقیقه بگذرد تا آب به جوش آید و آرد حالت گلوله پیدا کند؛ سپس زیر آن را خاموش می کنیم. کمی صبر می کنیم تا مواد ولرم شوند. آنگاه تخم مرغ ها را افزوده و با دست ورز می دهیم. سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی  می گذاریم و مایه صاف و یکدست را داخل قیف می ریزیم و با سر شکوفه شکل روی سینی فر گل می زنیم. وقتی گل ها تمام شد، آن را در فر با دمای 200 درجه ی سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. پس از این زمان سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم گل ها سرد شوند.

مواد لازم برای داخل گوشت و پنیر :

گوشت چرخ کرده                    300 گرم

فلفل دلمه ای                          1 عدد

پیاز متوسط                           1 عدد

پنیر موتزارلا                        200 گرم

قارچ ریز خرد شده                 100 گرم

نمک، فلفل قرمز و آویشن          به میزان لازم

پودر سوخاری                       به میزان لازم

روغن مایع                           به میزان لازم

گوجه فرنگی ریز و زیتون        به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه مایه گوشت و پنیر :

پیاز را رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای خردشده، نمک، فلفل و آویشن ورز می دهیم تا چسبنده شود. سپس به اندازه یه لیموترش برداشته و به شکل گرد کف دست پهن می کنیم. آنگاه در آرد سوخاری قرار داده و در روغن روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.

سس اکلر با گوشت و پنیر

مواد لازم :

کره                                     25 گرم

آرد سفید                               1 قاشق سوپخوری

سس سفید                              1 قاشق غذاخوری

سس خردل                            1 قاشق چایخوری

سس کچاب                            1 قاشق چایخوری

نمک، فلفل قرمز                      به میزان لازم

آویشن                                  ½ قاشق چایخوری

کره را روی حرارت آب می کنیم و آرد را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. سپس سس سفید، سس خردل و سس کچاب را اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه شیر، نمک، فلفل و آویشن را افزوده و پس از پنج دقیقه آن را از روی حرارت بر می داریم.

روش آماده کردن اکلرها :

سر اکلرها را به وسیله چاقو برش می دهیم.به اندازه ی یک قاشق سوپخوری سس روی آن ریخته و یک عدد گوشت سرخ شده قرار میدهیم.آنگاه به ترتیب یک ورقه از پنیر موتزالا و سپس یک حلقه گوجه فرنگی و یک ورقه قارچ روی آن قرار می دهیم. آنگاه در اکلر را می گذاریم. برای تزیین یک عدد زیتون و یک گوجه را به وسیله ی خلال دندان در گوشت فرو می کنیم. 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار