طرز تهیه نان پر شده با قارچ -آکا

آکاایران: پیش غذای خوشمزه با قارچ و خامه ترش

طرز تهیه نان پر شده با قارچ

,نان پر شده با قارچ,انواع مخلفات,مخلفات,[categoriy]

طرز تهیه نان پر شده با قارچ -آکانان پر شده با قارچ,انواع مخلفات,مخلفات

آکاایران: طرز تهیه نان پر شده با قارچ

به گزارش آکاایران: پیش غذای خوشمزه با قارچ و خامه ترش

اختصاصیآکا ایران:  

مواد لازم :

خمیر فیلو ( هزار لا ) :  1 برگ

قارچ خرد شده : 4 بسته

خامه ترش : 1 پیمانه

روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری

پیاز خرد شده : 1 عدد

طرز تهیه :

فر را روی حرارت 425 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . در ماهی تابه روغن بریزید و پیازها را برای 5-6 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید پخته شود و نمک و فلفل را  اضافه کنید. مخلوط را بعد از تفت دادن کنار بگذارید. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به مساحت 50 در 25 سانتی متر برش زنید. با یک چاقوی تیز گوشه های خمیر را در بیاورید تا صاف شود. سپس خمیر را به 4 مستعطیل 25 در 10 سانتی متری تقسیم کنید. قارچ ها را به صورت مساوی روی 4 مستعطیل بریزید. باید قارچ تا گوشه ها یک سانتی متر فاصله داشته باشد و گوشه های خمیر را با قلم مو خیس کنید و نصف خالی را روی قسمت پر برگردانید. گوشه خمیر را فشار دهید تا بچسبد. نان را روی سینی فر قرار دهید و روی هر کدام چند برش کوچک بزنید. سینی را به مدت 20-25 دقیقه درون فر قرار دهید تا نان ها پف کند. بعد از آن نان پر شده با قارچ را با خامه ترش سرو کنید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار