طرز تهیه شیرینی محلی کاره مای شون(شهر مقدس مادها)کرمانشاهان-کرمانشاه - آکا


بژی شیرینی است که هم فرد را سیر می کند و هم دیر فاسد و خراب می شود ,هم چنین به راحتی و در همه ی فصل های سال می توان آن را تهیه کرد و ازهمین رو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی داشته است.کلمه ی بژی به معنی «زندگی کن» است و کاربرد آن برای نام این شیرینی محلی به این صورت است که از این شیرینی بخور تا نمیری.
بنا به گزارش آکاایران : در قدیم بژی را همراه عروس به خانه داماد می فرستادند و برای روز پاتختی از میهمانان از این شیرینی پذیرایی میکردند. و هم به پسری که به سربازی می رود به عنوان آذوقه می دهند. مصرف آن در همنشینی ها و دور هم جمع شدن ها از دیگر کاربردهای این شیرینی محلی است.
«بژی» با این شکل و شیوه ی پخت در هیچ استان دیگری از کشور وجود ندارد و مختص استان کرمانشاه است.در استان ایلام این شیرینی با نام بژی برساق میباشد.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
طرزتهیه بژی:
ابتدا رازیانه های آسیب شده را به همراه آرد و بکینگ پودر خوب بهم میزنیم.در ظرفی جدا روغن کرمانشاهی را داغ کرده و آن را به آرد ورازیانه اضافه کرده.سپس شکر را به همراه شیر خوب حل کرده و به مواد اضافه میکنیم.و آرام خمیر را خوب ورز می دهیم به صورتی که خمیر به دست نچسبد.تا مدتی اینکار را ادامه می دهیم.
سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک جدا کرده و با دست یا به وسیله قالب آن را به شکل لوله ای در آورده و در روی یک سینی قرار میدهیم .تمام خمیر را به شکل لوله ای یا هر شکل دلخواهی درآورده و بر روی سینی قرار میدهیم.
بعد از تمام شدن اینکار به مدت نیم ساعت سینی را در فضای آزاد (منظور فضای آشپزخانه است)قرار میدهیم تا خمیر کمی خشک شود.
سپس روغن را در ظرفی ریخته و پس از داغ شدن روغن پژی ها را در روغن سرخ میکنیم. در همین حین که بژی ها رو از روغن در می آوریم میتوانیم کمی شکر برای شیرینی بیشتر روی بژی ها بپاشیم (البته زیاده روی نکنیم)
بژی های خوشمزه ما آماده شده که میتونید برای صبحانه از آن میل کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار