طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی -آکا

آکاایران: لازانیا خوشمزه با ذرت برای گیاهخواران 

طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی

,لازانیا,لازانیا مکزیکی,لازانیا ذرت,[categoriy]

طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی -آکالازانیا,لازانیا مکزیکی,لازانیا ذرت,پخت انواع غذا,غذای ملل,غذای مکزیکی

آکاایران: طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی

به گزارش آکاایران: لازانیا خوشمزه با ذرت برای گیاهخواران 

اختصاصیآکا ایران:  

مواد لازم :

نان ذرت یا تست: 24 عدد

ماست بدون چربی: به میزان لازم

لوبیا قرمز یا چیتی: 400 گرم

پنیر بدون چربی: نیم کیلو

فلفل قرمز: به میزان لازم

ذرت پخته: 200 گرم

زیره: به میزان لازم

سیر: 3 حبه

سس سالسا: 400 گرم

طرز تهیه :

ابتدا باید لوبیا قرمز یا چیتی را بپزید و بعد از پختن در ظرفی له کنید. مقدار کمی از لوبیا پخته را برای تزئین کنار بگذارید. سیر، زیره و فلفل قرمز را به لوبیا له شده اضافه کنید. سینی فر را چرب کنید و روی آن سس سالسا بریزید و یک لایه نان تست بگذارید و روی آن از مخلوط لوبیا و ذرت بریزید و دوباره سس سالسا بریزید و یک لایه دیگر نان تست قرار دهید. روی آن یک لایه پنیر و یک لایه سس سالسا بریزد. ر آخر یک لایه نان تست، مخلوط لوبیا له شده، ذرت و روی آن زیره بپاشید. در آخر ماست بدون چربی را روی آن بریزید و باقیمانده سس سالسا را بریزید و پخش کنید. لازانیا را به مدت 30-45 دقیقه درون فر با حرارت 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از این مدت لازانیا را بیرون بیاورید و روی آن را با لوبیا و ذرت تزئین کنید. لازانیا مکزیکی آماده سرو است.

این لازانیا با نان ذرت و لوبیا چیتی خوشمزه تر می شود. لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید و بعد بپزید. 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار