طرز تهیه کیک شکلاتی به روش ساده Chocolate cake -آکا

آکاایران: طرز تهیه کیک شکلاتی chocolate cake را به روشی ساده و گویا برای علاقه مندان به شیرینی پزی توضیح داده ایم. این کیک شکلاتی را که بسیار خوشمزه می باشد، می توانید بعنوان کیک تولد تهیه کرده و آن را با خامه فرم گرفته سفید یا ترکیبی از خامه و پودر کاکائو تزئین کنید و از خوردنش لذت ببرید. طرز تهیه این کیک شکلاتی خوشمزه را می توانید به دوستان خود گفته تا آنها نیز از تهیه و خوردنش لذت ببرند.,طرز تهیه کیک شکلاتی, کیک شکلاتی به روش ساده, کیک شکلاتی خوشمزه,[categoriy]

طرز تهیه کیک شکلاتی به روش ساده Chocolate cake -آکاطرز تهیه کیک شکلاتی, کیک شکلاتی به روش ساده, کیک شکلاتی خوشمزه, کیک تولد شکلاتی, طرز تهیه کیک تولد, طرز تهیه کیک تولد شکلاتی, آموزش کیک شکلاتی, تولد شکلاتی, کیک شکلاتی خامه ای, کیک شکلاتی قالبی, تزئین کیک شکلاتی, کیک ساده شکلاتی, کیک خوشمزه, Chocolate cake, طرز تهیه Chocolate cake, عکس کیک شکلاتی, تصاویر کیک شکلاتی

آکاایران: طرز تهیه کیک شکلاتی به روش ساده Chocolate cake

طرز تهیه کیک شکلاتی مواد لازم برای کیک : تخم مرغ : 4 عدد (220 الی 240 گرم)
آب گرم : 1/4 پیمانه (40 میلی لیتر)
به گزارش آکاایران: شکر : 1/4, 1 پیمانه (187 گرم)
وانیل شکری : 1/4 قاشق چایخوری
آرد : 1 پیمانه (105 گرم)
نمک : 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
نشاسته ذرت (پودرشده) : 1 پیمانه (105 گرم)
پودر کاکائو : 1/3 پیمانه (20 گرم)

مواد لازم برای کرم میانی کیک : کره : 2/3 پیمانه (105 گرم)
پودرقند : 1 پیمانه (115 گرم)
پودر کاکائو : 1/2 پیمانه (30 گرم)
تخم مرغ : 1 عدد (55 الی 60 گرم)
آب انگور : 2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
وانیل شکری : 1/4 قاشق چایخوری
خامه (فرم گرفته) : 2 پیمانه (400 گرم)
شکلات ذوب شده : 400 گرم

- ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت  یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- تخم مرغ ها را داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه ای شکسته به همراه آب گرم با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
- شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
- آرد را با نمک ، بیکینگ پودر ، نشاسته و پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و مایه را با لیسک (قاشق پلاستیکی) مخلوط کنید تا یکدست شود.
- مایه را در قالب گردی به قطر 20 سانتی متر که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده و با مقداری روغن مایع چرب کرده اید بریزید.
- قالب را در طبقه ی وسط فر به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. سپس از فر درآورید و بگذارید تا کاملا" خنک شود.
- کره را با همزن برقی بزنید تا کاملا" نرم شود.
- پودر قند را با پودرکاکائو مخلوط کرده و الک کنید. سپس به همراه تخم مرغ و وانیل به کره بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا مواد کاملا" یکدست شود.
- به مواد آب انگور بیفزایید و به مدت سی ثانیه همه ی مواد را روی حرارت ملایم قراردهید و هم بزنید تا کمی رقیق شود.
- کیک را پس از سرد شدن دو برش افقی داده و میان لایه های کیک کرم را بمالید. سپس لایه های کیک را روی هم گذاشته و اطراف و روی کیک را با خامه ی فرم گرفته بپوشانید.
- شکلات ذوب شده را روی کیک بریزید و صاف کنید.
- کیک را در یخچال قرار داده تا شکلات بسته شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و به صورت دلخواه با مقداری خامه ی فرم گرفته سفید و شکلاتی تزئین کنید.

نکته : - مخلوط آرد را بهتر است قبل از اضافه کردن به مواد کیک دو تا سه بار الک کنید. این عمل باعث سبک شدن کیک می شود.
- چاقوی مناسب برای برش کیک، چاقوی دندانه دار یا اره ای است.
- کیک در هنگام برش زدن حتما" سرد شده باشد.

آموزش پخت انواع غذا با آکا - نون و آب

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار