لقمه های خوشمزه با مافین لازانیا -آکا

آکاایران: آموزش پخت مافین لازانیا

لقمه های خوشمزه با مافین لازانیا

,لازانیا,مافین,مافین لازانیا,[categoriy]

لقمه های خوشمزه با مافین لازانیا -آکالازانیا,مافین,مافین لازانیا,پخت انواع غذا,انواع غذا

آکاایران: لقمه های خوشمزه با مافین لازانیا

به گزارش آکاایران: آموزش پخت مافین لازانیا

اختصاصیآکا ایران: 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : 340 گرم

پنیر پیتزا : به میزان لازم

ورقه لازانیا : 1 بسته

قارچ : 2/1 پیمانه خرد شده

پیاز خرد شده : 1 عدد

ریحان خشک : 2/1 قاشق چای خوری

آویشن خشک شده : 1 و 2/1 قاشق چای خوری

سیر خرد شده : 2 حبه

سس گوجه فرنگی : 1 قوطی

نمک و فلفل : 4/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

 

,لازانیا,مافین,مافین لازانیا,[categoriy]

در یک ماهی تابه گوشت چرخ کرده ، پیاز ، قارچ و نمک و فلفل را تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی سیر در بیاید. سپس سس گوجه فرنگی ، 1 قاشق چای خوری آویشن ، کمی فلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید. اگر می خواهید نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید و کاملا به ذائقه تان بستگی دارد. مخلوط را جوش آورید و سپس با حرارت کم بگذارید تا 10 دقیقه بپزد. در یک کاسه پنیر پیتزا، آویشن، ریحان و کمی نمک و فلفل بریزید و کنار بگذارید. سپس فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت قرار دهید و سینی مافین را چرب کنید. داخل مافین های یک لایه لازانیا بگذارید و روی آنها از مخلوط سس گوجه و سپس مخلوط پنیر پیتزا بریزید و این عمل را تکرار کنید. سینی مافین را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب و طلایی شود. می توانید روی مافین ها را با ریحان تزئین کنید . بعد از این مدت مافین های لازانیا آماده سرو است. 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار