آموزش پخت کلوچه گوشت به دو شیوه متفاوت و آسان -آکا

,آموزش پخت کلوچه گوشت, آموزش پخت کلوچه گوشت چرخ کرده, آموزش پخت کلوچه گوشت خانگی,[categoriy]

آموزش پخت کلوچه گوشت به دو شیوه متفاوت و آسان -آکاآموزش پخت کلوچه گوشت, آموزش پخت کلوچه گوشت چرخ کرده, آموزش پخت کلوچه گوشت خانگی, آموزش پخت کلوچه ی گوشت, کلوچه گوشت, کلوچه ی گوشت, غذای گوشتی, طرز تهیه غذای گوشتی, غذای فانتزی, طرز تهیه کلوچه گوشت, طرز تهیه ی کلوچه گوشت, طرز تهیه کلوچه گوشت چرخ کرده, آموزش طرز تهیه کلوچه گوشت, روش تهیه کلوچه گوشت, روش پخت کلوچه گوشت, آشنایی با روش پخت کلوچه گوشت, کلوچه+گوشت, کلوچه + گوشت, طرز تهیه+کلوچه گوشت, طرز تهیه + کلوچه گوشت, روش تهیه+کلوچه گوشت, روش تهیه + کلوچه گوشت, آموزش + کلوچه گوشت, آموزش+کلوچه گوشت, آشپزی٬ آشپزی آنلاین٬ آشپزی انلاین٬ آشپزی ایرانی٬ آشپزی جدید٬ آشپزی جدید ایرانی٬ آشپزی روز٬ آشپزی زن روز٬ آشپزی زیبا٬ آشپزی غذاهای ایرانی٬ آشپزی غذاهای جدید٬ آشپزی غذای ایرانی٬ آشپزی نو٬ آشپزی نکات٬ آشپزی های جدید٬ آشپزی های من٬ آشپزی هنر آشپزی٬ آشپزی و تغذیه٬ آشپزی و خانه داری٬ آشپزی کتاب٬ آشپزی+عکس٬ آموزش آشپزی, اموزش اشپزی, آموزش غذای ساده, اشپزی انلاین, اشپزی و خانه داری, آشپزی٬ آشپزی انلاین٬ اشپزی انلاین٬ اشپزی ایرانی٬ اشپزی جدید٬ اشپزی جدید ایرانی٬ اشپزی روز٬ اشپزی زن روز٬ اشپزی زیبا٬ اشپزی غذاهای ایرانی٬ اشپزی غذاهای جدید٬ اشپزی غذای ایرانی٬ اشپزی نو٬ اشپزی نکات٬ اشپزی های جدید٬ اشپزی های من٬ اشپزی هنر آشپزی٬ اشپزی و تغذیه٬ اشپزی کتاب٬ آشپزی+کتاب, اشپزی+عکس٬ آموزش آشپزی, زن ایرانی, کدبانو, هنر آشپزی, هنر آشپزی روز, غذای بیرون٬ غذای بیرون بر٬ غذای جدید٬ غذای آنلاین٬ غذای بامزه٬ غذای جدید برای مهمانی, طرز تهیه غذاهای مختلف٬ طرز تهیه غذای متفاوت٬ طرز تهیه ی اشترودل٬ غذا برای پارتی٬ غذای آنلاین٬ غذای بیرون٬ غذای بیرون بر٬ غذای جدید برای مهمانی٬ غذای زیبایی٬ غذای سلامتی٬ غذای پارتی٬ غذای اسپرت٬ غذای بامزه٬ غذای گوشتی ساده٬ کلاس آشپزی عالی٬ کلوچه گوشت, غذای جدید برای مهمانی, سایت موادغذایی, نحوه پخت کلوچه گوشت, نحوه تهیه کلوچه گوشت, همبرگر خانگی, طرز تهیه کلوچه گوشتی, روش پخت کلوچه گوشتی, آموزش کلوچه گوشتی, کلوچه گوشتی, شیوه پخت کلوچه گوشت, مراحل پخت کلوچه گوشت, مافین گوشت, طرز تهیه مافین گوشت, آموزش مافین گوشت, شیوه پخت مافین گوشت, تارت گوشت, پای گوشت طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده, طرز تهیه تارت گوشت چرخ کرده, شیوه تهیه پای گوشت چرخ کرده, آموزش پای گوشت چرخ کرده, شامی کباب, اشپز

آکاایران: آموزش پخت کلوچه گوشت به دو شیوه متفاوت و آسان

آکاایران: آموزش پخت کلوچه گوشتمواد لازم : گوشت چرخ کرده : 600 گرم
پنیر فیلا فیلا رنده شده : 80 گرم
به گزارش آکاایران: مغز نان باگت : 75 گرم
شیر : 1/2 پیمانه
پیاز درشت رنده شده : 1 عدد
سیر خردشده : 2 حبه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
جعفری خردشده : 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و ادویه کاری : به مقدار لازم
کلم بروکسل برای تزئین : چند عدد
آموزش پخت کلوچه گوشت : شیوه اول : - فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- مغز نان باگت را در 1/2 پیمانه شیر خیس می کنیم.
- سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت داده و از روی حرارت برمی داریم.
- گوشت چرخ کرده را در کاسه ای ریخته و تا اندازه ای  ورز می دهید که گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
- مخلوط پیاز و سیر تفت داده شده، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل و ادویه کاری، مغز نان باگت خیس شده در شیر و تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.
- از مایه آماده شده مقداری برداشته و به صورت کلوچه ی گرد درمی آوریم و آن را در مقداری آرد غلطانده و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
- کلوچه های آماده شده را در سینی فر چیده، مقداری پنیر فیلا فیلا روی هر کلوچه می ریزیم و سینی را در طبقه ی وسط  فر به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.
- سپس کلوچه های گوشت آماده را در ظرف مناسب گذاشته و با کلم بروکسل به دلخواه تزئین می کنیم.

شیوه دوم :
-
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- سینی فر یا ظرف پیرکس را چرب کرده سپس خمیر تارت را کف آن پهن می کنیم.
- از مایه آماده شده روی خمیر تارت ریخته و پنیر فیلا فیلا را روی مواد می پاشیم. سپس روی آن را با خمیر تارت دیگری می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در داخل فر قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی رنگ شود. (همچنین می توانیم خمیر تارت را قالب زده و داخلش را مایه آماده شده و پنیر ریخته، سپس روی خمیر را می بندیم. یا اینکه خمیر قالب زده را داخل قالب های فنجانی گذاشته و داخلش را از مایه گوشتی و پنیر پر کنیم. )
- سینی را از فر خارج کرده و مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا قدری خنک شود سپس آن را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و سرو می کنیم.

,آموزش پخت کلوچه گوشت, آموزش پخت کلوچه گوشت چرخ کرده, آموزش پخت کلوچه گوشت خانگی,[categoriy] آموزش پخت کلوچه گوشت

نکته : - بهتر است گوشت چرخ کرده، مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد.
- بهتر است گوشت را 2 بار چرخ کنیم.
- بهتر است مقدار روغنی که برای سرخ کردن کلوچه گوشت استفاده می شود کم، و حرارت برای سرخ شدن آن ملایم باشد تا مغز کلوچه کاملاً پخته شود.
- بسته به ذائقه می توانیم از سویا پودر شده برای تهیه کلوچه گوشت استفاده کنیم.
- آموزش خمیر تارت را در بخش آشپزی سایت مطالعه بفرمایید.
- می توانیم از زرده تخم مرغ روی خمیر تارت مالیده تا رنگش طلایی خوش رنگ شود، سپس آن را داخل فر بگذاریم.

آموزش پخت انواع غذا با آکا - نون و آب

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار