بیف استروگانف با خامه آموزش و طرز تهیه این غذای خوشمزه -آکا

آکاایران: بیف استروگانف با خامه غذایی است روسی، که از تکه های گوشت گاو سرخ شده به همراه سس مخصوص و خامه تهیه می شود. این غذای روسی را با گوشت مرغ و قارچ نیز می توان تهیه کرد.[divider]
,بیف استروگانف با خامه, غذای روسی, آشپزی,[categoriy]

بیف استروگانف با خامه آموزش و طرز تهیه این غذای خوشمزه -آکابیف استروگانف با خامه, غذای روسی, آشپزی, آشپزی آنلاین, آشپزی انلاین, آشپزی روز, آشپزی نو, آشپزی یونان, آشپزی+عکس, طرز تهیه بیف استروگانف با خامه, طرز تهیه بیف استروگانف با گوشت, آموزش پخت بیف استروگانف با گوشت, بیف استراگانف, بیف استروگانف روسی, شیوه پخت بیف استروگانف, خوراک بیف استراگانف با گوشت, طرز تهیه غذاها٬ طرز تهیه غذاهای مختلف٬ طرز تهیه غذای متفاوت, آشپزی جدید, آشپزی های جدید, آشپزی ی, ساندویچ گوشت, غذای گوشتی ساده, بیف استراگانوف با گوشت, بیف استروگانف با گوشت, بیف استروگانف با قارچ, بیف استروگانف با قارچ و گوشت, طرز تهیه بیف استروگانف با قارچ و گوشت, آموزش بیف استروگانف با قارچ, روش تهیه بیف استروگانف با قارچ و گوشت, استروگانف، انواع خوراک، بیف، بیف استروگانف، بیف استروگانوف، خوراک، خوراک بین امللی، خوراک روسی، غذا خارجی، غذای بین المللی، غذای روسی، غذای ملل

آکاایران: بیف استروگانف با خامه آموزش و طرز تهیه این غذای خوشمزه

مواد لازم : گوشت گاو یا گوساله : 300 گرم
قارچ : 100 گرم
به گزارش آکاایران: شیر : 1/2 لیوان
پیاز : 2 عدد
خامه : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
آرد : 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه بیف استروگانف با خامه : - پیازها را پوست کنده، شسته و خلالی خرد می کنیم.
- درون قابلمه مقداری روغن ریخته روی حرارت می گذاریم، سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تا اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود.
- گوشت را به اندازه یک بند انگشت و بصورت باریک و طولی خرد کرده، به پیاز اضافه می کنیم و تا اندازه ای تفت می دهیم که رنگ گوشت تغییر کند. سپس زردچویه و فلفل را به همراه 2 لیوان آب جوشیده، به گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم پخته و نرم شود و آب آن تمام شود.
- قارچ ها را خوب شسته و خرد می کنیم، سپس به گوشتی که آبش کاملاً کشیده شده است، اضافه می کنیم و با حرارت متوسط تفت می دهیم تا آب غذا خوب کشیده شود.
- آرد، شیر و نمک را در ظرفی دیگر خوب با هم مخلوط کرده، سپس به مخلوط گوشت و قارچ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، کمی که تفت داده شد، از روی حرارت برمی داریم.
- سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.
- بیف استروگانف آماده شده را با خامه مخلوط کرده، و در ظرف مخصوص کشیده و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین می کنیم.
- بیف استروگانف با خامه با خامه آماده شده را می توان همراه با اسپاگتی، نان یا برنج سرو کرد.

نکته : - برای اینکه قارچ آب نیندازد، حرارت گاز را زیاد می کنیم و قارچ ها را  تفت می دهیم.

آموزش پخت انواع غذا با آکا - نون و آب

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار