تاکیتو مرغ با سس سالسا/طرز تهیه غذای خوشمزه مکزیکی -آکا

آکاایران: تاکیتو مرغ نوعی غذای خوشمزه مکزیکی است، که از تورتیلاهای آردی کوچک یا لواش، به همراه مرغ پخته ریش شده و سس سالسای تند درست می شود. طرز تهیه این غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنم و امیدوارم خوشتان بیاید.[divider]
,تاکیتو مرغ, طرز تهیه تاکیتو مرغ , روش تهیه تاکیتو مرغ,[categoriy]

تاکیتو مرغ با سس سالسا/طرز تهیه غذای خوشمزه مکزیکی -آکاتاکیتو مرغ, طرز تهیه تاکیتو مرغ , روش تهیه تاکیتو مرغ, آموزش پخت تاکیتو مرغ, دستور پخت تاکیتو مرغ, تاکیتو مرغ با سس سالسا, سس سالسا, غذای مکزیکی, غذای بین المللی, آشپزی, آشپزی آنلاین, تاکیتو مرغ طرز تهیه, آشپزی+عکس, اراده در رژیم غذایی, پیش غذاها, طرز تهیه غذای متفاوت, طرز تهیه غذاها با مرغ, غذای گوشتی ساده, غذاها با مرغ, خوراک مرغ در فر, خوراک مکزیکی, آشپزی روز, Taquitos

آکاایران: تاکیتو مرغ با سس سالسا/طرز تهیه غذای خوشمزه مکزیکی

مواد لازم : سینه مرغ پخته شده : 500 گرم
سس سالسای تند : 1/3 لیوان
به گزارش آکاایران: تورتیلا یا نان لواش : 1 بسته 8 تایی
پنیر پیتزای رنده شده : 1 لیوان
گشنیز تازه خرد شده : 1/3 لیوان
زرده تخم مرغ : 1 عدد
لیمو ترش : 1 عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
آووکادو یا فلفل دلمه : 1 عدد

طرز تهیه تاکیتو مرغ : - قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.
- آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم.
- تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم.
- از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.
- پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.
- روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.
- تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم.
- زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم.
- به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.
- سینی فر را به مدت 25-20 دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.
- تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.

نکته : - از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.
- برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ  می توانیم استفاده کنیم.

آموزش پخت انواع غذا با آکا - نون و آب

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار