کباب ترکی (دونر کباب) و طرز تهیه این غذای لذیذ خانگی -آکا

آکاایران: کباب ترکی یا دونر کباب، از محبوب ترین غذاهای فوری کشور آلمان است و برای آلمانی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دونر در زبان ترکی به معنای چرخنده و چرخان، به همین خاطر چون غذایی است که از بریدن گوشتی که با گردش دور آتش به حالت عمودی درست می شود، نام دونر کباب را به خود گرفت. دونر کباب را با گوشت مرغ هم می توان تهیه کرد. این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی می توانید در خانه تهیه و از سرو آن لذت ببرید.[divider]
,کباب ترکی, دونر کباب, دنر کباب,[categoriy]

کباب ترکی (دونر کباب) و طرز تهیه این غذای لذیذ خانگی -آکاکباب ترکی, دونر کباب, دنر کباب, طرز تهیه کباب ترکی, غذای ترکی, غذای بین المللی, غذاهای بین المللی, غذای آلمانی, شیوه پخت کباب ترکی, آشپزی+عکس, نحوه پخت کباب ترکی, روش تهیه کباب ترکی, طرز تهیه غذای متفاوت, طرز تهیه غذای گوشتی , طرز تهیه کباب, کباب, نکات کلیدی تهیه کباب, غذای گوشتی ساد, آشپزی ساده, غذای ساده, غذاهای فوری, آموزش پخت کباب ترکی, طرز تهیه دونر کباب ترکی, دونر کباب ترکی, شیوه پخت دونر کباب ترکی, نحوه پخت دونر کباب ترکی, طرز تهیه غذای متفاوت, طرز تهیه غذاهای متفاوت

آکاایران: کباب ترکی (دونر کباب) و طرز تهیه این غذای لذیذ خانگی


مواد لازم : گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله : 250 گرم
پیاز : 3 عدد
به گزارش آکاایران: نان باگت : 3 عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
خیارشور، گوجه و کاهو : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترکی : - گوشت را در جهت الیاف گوشت، برش می دهیم. برش ها باید خیلی نازک باشند و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شوند.
- آب 2 عدد از پیازها را گرفته، به مدت 2 ساعت، برش گوشت ها را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم.
- پیاز سوم را پوست کنده، بصورت خلالی نازک برش می زنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.
- گوشت را در ماهیتابه ریخته و مقدار بسیار کمی روغن به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بالای گاز قرار می دهیم و گوشت را به مدت 3 دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم.
- خیارشور، گوجه و کاهو را خرد می کنیم. و نان باگت ها را از وسط برش می زنیم.
- گوشت آماده شده و پیاز تفت داده شده را به همراه سایر مخلفات، داخل نان باگت ریخته و سرو می کنیم.
- کباب ترکی را با جعفری تازه و سیب زمینی سرخ شده نیز می توانیم سرو کنیم.

نکته : - اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد، در هنگام پختن سفت خواهد شد.
- نمک گوشت قرمز را باید در اواخر طبخ اضافه کنیم، زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.
- پیازها را به اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود و نیازی به سرخ شدن آن ها نیست.
- هنگام تفت گوشت ها، حرارت گاز باید بالا باشد. در غیر اینصورت گوشت آب انداخته و جمع می شود.
- برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه می کنیم.

آموزش پخت انواع غذا با آکا - نون و آب

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار