دسر کرم گیلاس با خامه پرچرب -آکا

آکاایران: طرز تهیه دسر کرم گیلاس

دسر کرم گیلاس با خامه پرچرب

,دسر,دسر و سالاد,کرم گیلاس,[categoriy]

دسر کرم گیلاس با خامه پرچرب -آکادسر,دسر و سالاد,کرم گیلاس,دسر کرم گیلاس

آکاایران: دسر کرم گیلاس با خامه پرچرب

به گزارش آکاایران: طرز تهیه دسر کرم گیلاس

اختصاصیآکا ایران:  

مواد لازم :

خامه پرچرب : 3/1 پیمانه

کمپوت گیلاس : 1 قوطی

پودر شکر : 375 گرم

آب : 1 پیمانه

زرده تخم مرغ : 6 عدد

گیلاس : به مقدار لازم

سس توت فرنگی : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ظرف  حاوی آب را روی حرارت قرار دهید و پودر شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزیند تا غلیظ شود . سپس شربت را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خنک شود. خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد و خامه را آرام آرام به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود . قالب دسر را چرب کنید و کرم را درون آن بریزید و به مدت یک شب در فریزر بگذارید. دسر را از قالب خارج کنید و درون ظرف سرو بگذارید و با سس توت فرنگی و گیلاس تزئین کنید. دسر کرم گیلاس آماده سرو است. 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار