طرز تهیه رولت بادامی با طعم تمشک -آکا

آکاایران: رولت خوشمزه تمشکی و بادامی با خامه

طرز تهیه رولت بادامی با طعم تمشک

,دسر,دسر و سالاد,رولت بادامی با طعم تمشک,[categoriy]

طرز تهیه رولت بادامی با طعم تمشک -آکادسر,دسر و سالاد,رولت بادامی با طعم تمشک,رولت بادام,شیرینی و کیک,رولت,شیرینی

آکاایران: طرز تهیه رولت بادامی با طعم تمشک

به گزارش آکاایران: رولت خوشمزه تمشکی و بادامی با خامه

اختصاصیآکا ایران:  

مواد لازم :

آرد سفید : 90 گرم

روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری

شکر : 5 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : 5 عدد

خامه قنادی : 250 گرم

پودر بادام : 20 گرم

تمشک : 8/1 پیمانه

بادام پودر شده : 3 قاشق سوپ خوری

اسانس تمشک : 1 قطره

رنگ خوراکی قرمز : 1 قطره

وانیل : 8/1 قاشق چای خوری

آب جوش : 5 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید . سفیده ها را با 2 قاشق سوپ خوری شکر با همزن بزنید تا سبک شود. سپس زرده تخم مرغ را با باقی مانده شکر و آب جوش بزنید تا خوب سبک شود. رنگ خوراکی قرمز را به مخلوط زرده اضافه کنید و بعد از آن مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. سپس وانیل و اسانس تمشک را به آرامی اضافه و هم بزنید. مخلوط آرد سفید و پودر بادام را ترکیب و به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید و در آخرین مرحله روغن مایع را بیفزایید. کف سینی رولت کاغذ روغنی بیندازید و روی آن را چرب کنید. مایه بدست آمده را در سینی بریزید و به  مدت 10 دقیقه درون فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از پخته شدن رولت را روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید و رول کنید. رولت را بین حوله مرطوب قرار دهید و بعد از خنک شدن کاغذ روغنی را جدا کنید. برای درست کردن کرم میانی خامه قنادی را با همزن بزنید تا خوب فرم بگیرد و بعد از آن بادام پودر شده و تمشک را اضافه کنید. سپس کرم را بین رولت بمالید و دوباره رول کنید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید و برش بزنید. رولت بادامی آماده سرو است.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار