طرز تهیه بیف ویستاول خوراک لذیذ اروپایی -آکا

گوشت فیله گوساله ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه‌شده ۱۰۰ گرم
به گزارش آکاایران: آرد سفید یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده دو عدد
سویا سس چهار قاشق غذاخوری
کره ۱۵ گرم
کنسرو ذرت یک عدد
سبزی معطر دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته‌شده و روغن از هر کدام ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب یک پیمانهابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می‌‌کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می‌‌کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می‌‌کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می‌‌باشد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار