سالاد ماکارونی را با سس کم چرب بخورید

وب‌سایت آشپز باشی: سالاد ماکارونی با مرغ و کشمش و بادام از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. می توانید این سالاد را با باقیمانده های مرغ درست کنید. همچنین با استفاده از ماست و لیمو سسی خوشمزه و کم چرب خواهیم داشت.

مواد لازم:

    لیمو  ۱ عدد بزرگ    بادام  ۲ قاشق غذاخوری    جعفری  ۱/۲ پیمانه    کشمش  ۱/۲ پیمانه    ماست کم چرب  ۱ پیمانه    مرغ  یک و نیم پیمانه    پاستا  ۲۲۰ گرم    نمک  به میزان لازم    فلفل سیاه به میزان لازم
سالاد ماکارونی با مرغ و کشمش و بادامطرز تهیه:1- در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش پاستا را در حدی بپزید که خیلی نرم نشود و زیر دندان بیاید. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته، سپس پاستا را آبکشی کنید و زیر آب سر بگیرید تا پخت آن متوقف شود.

2-در ظرفی بزرگ، پاستا، مرغ، ماست، کشمش (به دلخواه)، جعفری، بادام، رنده پوست لیمو و آب لیمو را با هم ترکیب کنید.

3- در صورت تمایل آن را با آب پاستا رقیق کنید. بر روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.

4- می توانید این سالاد را تا 1 روز در یخچال نگه دارید.

نکات:

1- از هر نوع پاستای مد نظرتان استفاده کنید.

2- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.

3- استفاده از کشمش اختیاری است.

4- جعفری را ریز خرد کنید.

5- از بادام بو داده استفاده کند. آن را خرد کنید.

6- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار