پیش غذای اسپانیایی و اشتهاآور

سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

وب‌سایت نمناک: سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

مواد لازم:

روغن مایع:4 قاشق غذاخوریاسفناج:500 گرم، ساطوریپیاز متوسط:یک عدد، ساطوریلیمو ترش:یک عددخامه:یک پیمانهشوید ساطوری:3 قاشق غذاخوریخیار متوسط:2 عدد، ساطوریپنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شدهنمک و فلفل:به میزان لازم 
سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی

طرز تهیه:

1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4  دقیقه دیگر ادامه دهید.

2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

    سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .    سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار