آموزش پخت گراتینه مجلسی -آکا

آکاایران: طرز تهیه گراتینه

آموزش پخت گراتینه مجلسی

,گراتینه,گراتین,گراتن,[categoriy]

آموزش پخت گراتینه مجلسی -آکاگراتینه,گراتین,گراتن,طرز تهیه گراتینه,انواع مخلفات,پخت انواع غذا

آکاایران: آموزش پخت گراتینه مجلسی

به گزارش آکاایران: طرز تهیه گراتینه

 

اختصاصیآکا ایران: 

مواد لازم :

بادمجان ورقه ورقه و سرخ شده : 2 عدد

سیب زمینی ورقه ورقه و سرخ شده : 5 عدد

هویج نگینی و آب پز شده : 3 قاشق غذاخوری

کالباس خرد شده : 200 گرم

نخود سبز و ذرت پخته : 3 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده : 1عدد

قارچ ورقه شده : 5 عدد

پنیر چدار : برای هر لایه 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده : به میزان لازم

پودر آویشن : به میزان لازم

گوجه فرنگی ورقه ورقه و سرخ شده : 2 عدد

ادویه مخصوص لازانیا : به میزان لازم

طرز تهیه :

کالباس را در روغن کم در ماهی تابه تفت دهید و بعد از آن هویج ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی شان گرفته شود. کمی ادویه اضافه کنید تا با ادویه سرخ شوند. اطراف و کف ظرف پیرکس را چرب کنید و ورقه های سیب زمینی را ته آن بچینید و روی آن سس مورد نظرتان را بریزید. روی سس نیز پنیر چدار یا پارمزان بریزید. بادمجان ها را بچینید و روی آن گوجه و پنیر بریزید. این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود . بعد از آن روی ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید و درون مایکرویو یا فر قرار دهید تا پنیر آب و روی گراتینه طلایی شود. گراتینه آماده سرو است. 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار