خاصیت های فراوان این نوع ماهی برای افراد دیابتی!

تاریخ نشر : چهارشنبه 23 تیر 1395 مشاهده : 46 سایر اخبار  تغذیه ارسال به دوستارسال به دوست RSS

ماهی قزل آلا خاصیت های فراوان زیادی دارد که یکی از مهمترین خاصیت آن این است که دارای اسید چرب امگا 3 است.

ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا خاصیت های فراوان زیادی دارد که یکی از مهمترین خاصیت آن این است که دارای اسید چرب امگا 3 است، که  تعیین  شده به تقویت قلب کمک کرده و بیماری های قلبی را از انسان دور میکند، و همچنین اثرات خوب دیگری نیز مثل بیماری  و فشار خون بالا نیز دارد .

راهنمای انجمن دیابت آمریکا توصیه می کند، هفته ای دو وعده ماهی سرشار از امگا 3 میل کنید. قزل آلا دوست ندارید؟ ساردین، ماهی خال خالی و شاه ماهی میل کنید.

همه این ماهی ها سرشار از پروتئین نیز هستند که به سیر ماندن و جلوگیری از بالا رفتن قند خون کمک می کند

دکتر کرمانی

اخبار مرتبط :

طرز تهيه كوكوي بسيار ساده تن ماهي

تن ماهي يك سم لذيذ

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی در 5 دقیقه +عکس

مواظب باشید، تن ماهی شما را فلج کرده و می کشد!

سـاندویچ تن مـاهی سریع و خوشمزه! +عکس

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار