خورش گوشت و لوبیا اصفهانی

خورش گوشت و لوبیا از غذاهای خوشمزه ای هست که در اصفهان رایج است.

خورش گوشت و لوبیا

مواد اولیه:

گوشت سردست گوسفندی ۵۰۰ گرم لوبیا سفید و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام ۱۰۰ گرم پیاز متوسط دو عدد شیره توت سفید نصف پیمانه زردچوبه یک قاشق سوپخوری فلفل یک قاشق چایخوری نمک به میزان لازم غذاهای محلی استان اصفهان، نصفه جهان

طرز تهیه:

۱. گوشت را به تکه‌های درشت خرد کرده و بشویید.

۲. لوبیا سفید را که از شب قبل خیس کرده‌اید همراه گوشت، پیاز، سیب‌زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید مانند آبگوشت بپزد.

۳. وقتی خورش به جوش آمد شعله را ملایم کرده تا خوب پخته شود.

۴. به علت طبع سرد لوبیا سفید، سیب‌زمینی را از ابتدا درون خورش بریزید تا له شود.

۵. در صورت تمایل می‌توان در کنار این خورش از شیره توت سفید استفاده کرد. برای تزیین خورش از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنید.

۶. در کاشان این غذا را در مراسم مذهبی به همراه برنج به صورت چلو خورش سرو می‌کنند.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار