طرز تهیه سس کاراملی با شکر قهو ه ای - آکا


شکر قهوه ای رو توی ظرف میریزیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
بنا به گزارش آکاایران : کره رو اضافه میکنیم
خامه و شیر رو مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
همش میزنیم میذاریم روی حرارت متوسط
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
مرتب هم میزینم. مرتب! این بعد از 2 دقیقه است
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
و بعد از دو دقیقه دیگه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
و بعد از دو دقیقه دیگه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
و سرانجام بعد از دو دقیقه دیگه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
و از روی حرارت بر میداریم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
تا حالا دیگه کارامل کاملا غلیظ شده و رنگش هم کاراملی شده
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
نکات:
کارامل درست کردن تجربه میخواد و همیشه این امکان وجود داره که زیر دستتون خراب شه.
این کارامل عطر و بوی فوق العاده خوبی داره و آدم از درست کردنش لذت میبره. طعمش هم عالیه. واقعا خوشمزه است.
ماندگاریه خوبی هم داره میتونید توی ظرف در بسته توی یخچال نگهش دارید واسه روی کیکها یا تارتها یا بستنیها.
این سس کاراملی به دلیل داشتن خامه نرم و روانه . وقتی توی یخچال میره سفت تر و کشدار تر میشه اما میتونید هنگام استفاده زودتر از یخچال بیرون بیاریدش تا روانتر بشه.
یکی از مواردی که تاثیر به سزایی روی کیفیت کارامل داره میزان حرارت دیدن کارامله. اگه حرارت کم باشه بعد از مدتی که توی یخچال موند کاراملتون شکرک میزنه. اگه حرارت خیلی زیاد باشه کارامل زودتر از اینکه غلظت پیدا کنه تلخ میشه.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی
نوش جان

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار