این ادویهٔ خطرناک در آشپزخانه شما!

یکی از فوت و فنهای تهیه غذا و لذتبخش کردن مزه و بوی آن، افزودن ادویه است اما زیاده روی یا استفاده هر روزه در مصرف برخی از این ادویه‌ها می‌تواند موجب تهدید سلامت انسان شود.

ادویهٔ خطرناک

وجود چاشنی‌های متعدد مانند سیر زیاد، فلفل و سایر ادویه‌های کاری و تند اگر چه طعم و مزهٔ خوبی به غذا می‌دهند اما زیاده روی در آن‌ها اثر تخریبی برای بدن دارد. فلفل، یکی از همین ادویه‌هایی است که افراد میل و اشتهای زیادی به خوردن آن بویژه در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار پیدا می‌کنند.

خانم‌ها همواره باید توجه داشته باشند مصرف این ادویه‌ باعث تداخل در «هورمون‌ها» می‌شود و تغییرات فراوانی به وجود می‌آورد. از سوی دیگر، فلفل اگر چه ده‌ها خاصیت دارد اما افراد چاق برای آنکه با آن، «متابولسیم» و گرمای بدنشان را بالا ببرند، در مصرف آن زیاده روی می‌کنند حال آنکه گفته می‌شود غذاهای تند به مرور زمان باعث «تخریب کبد» و دستگاه‌های کبدی می‌شود و شرایط جسمانی بدی را برای فرد به وجود می‌آورد.

نتایج برخی مطالعات نیز نشان می‌دهد، مصرف ادویه‌‌ها برای خانم‌های باردار بخصوص فلفل، باید با قاعده و از روی اصول باشد تا اثرات مخرب و ناگوار آن‌ها کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط:

بهترین ادویه ماهی زردچوبه است

ادویه های خانگی خودتان را درست کنید!!

یک ادویه خطرناک در آشپزخانه شما !

ادویه ای بر علیه آلزایمر!

ادویه های درمانگر را بشناسید!

از فوائد ادویه جات غافل نشوید!

تاثیر ادویه ها در كاهش وزن

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار