سالانه ۱۰۰ تن قارچ خوراکی در خراسان شمالی تولید می‌شود

محمدعلی شریکیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سه‌ماهه نخست امسال ۱۰ تن قارچ خوراکی در استان تولیدشده است.

وی با اشاره به جایگاه این محصول کشاورزی در سبد خانوار، تصریح کرد: در بین محصولات باغی و زراعی، کشت و پرورش محصولات زودبازده ازجمله قارچ خوراکی بنا به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست‌محیطی، تغذیه‌ای و دارویی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

شریکیان با اشاره به حمایت از متقاضیان تولید قارچ، گفت: اکنون دو واحد با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ تن در شیروان و اسفراین فعال است که با بهره‌برداری از این دو واحد ظرفیت تولید در خراسان شمالی به ۵۰۰ تن در سال خواهد رسید.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: با توجه به طرح‌های ارائه‌شده از سوی متقاضیان، از صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی موردنیاز تولیدکنندگان پرداخت می‌شود.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار