سفر به دریای کارائیب با «مرغ جامایکایی»

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ جامایکایی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار مرغ خود را به این روش و با این سس تند مزه دار کنید. می توانید آن را همراه برنج میل کنید.

مواد لازم:

    فلفل چیلی قرمز  ۲ عدد    سیر  ۲ حبه    میخک  ۱ قاشق چای خوری    پودر دارچین  ۱ قاشق چای خوری    جوز هندی  ۱ قاشق چای خوری    فلفل بهار  ۲ قاشق چای خوری    آویشن  ۷ شاخه    فلفل سیاه  به میزان لازم    روغن زیتون  به میزان لازم    مرغ  ۸ تکه    سس ورچستر شایر  ۲ قاشق غذاخوری    برنج به میزان لازم
مرغ جامایکایی

طرز تهیه:

1-  از قبل فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-  ابتدا سس را برای طعم دار کردن مرغ تهیه کنید. فلفل چیلی، سیر، پودر میخک، پودر دارچین، جوز هندی رنده شده، فلفل بهار و آویشن را به همراه مقدار فراوانی فلفل سیاه و روغن زیتون با هم ترکیب کنید. سس را روی مرغ ها ریخته و با دست آن را روی مرغ ها بمالید. اجازه دهید تا حداقل برای 1 ساعت تا 1 شب در یخچال استراحت کرده و طعمدار شوند.

3- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، کمی روغن بریزید و مرغ ها را برای 10 دقیقه در آن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. سس ورچستر شایر را به آن ها اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.

4- مرغ و سس همراه آن را در سینی فر بریزید، روی آن را با فویل بپوشانید و برای 20 دقیقه در فر قرار دهید، تا مغز پخت شوند. می توانید در 5 دقیقه آخر فویل را بردارید تا مرغ طلایی تر شود.

5-
آن ها را گرم و به همراه برنج سرو کنید.

نکات:

1- به ۸ تکه مرغ با پوست نیاز دارید. می توانید از ران و ساق مرغ استفاده کنید. با نوک چاقو در آن ها سوراخ هایی ایجاد کنید.

2- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و فلفل ها را ریز خرد کنید.

3- پوست سیر را جدا کنید، آن را با قسمت پهن چاقو له کنید و ریز خرد کنید.

4- بهتر است مرغ حداقل برای ۱ ساعت تا ۱ شب در یخچال استراحت کند و مزه دار شود.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق roohrooh2000@yahoo.com تخلف اطلاع دهید.

سایت خبری موریکس

جدیدترین اخبار