طرز تهیه پیتزا سالامی تند -آکا

,spicy-salami-pizza,آموزش آشپزی,پیتزا سالامی تند,[categoriy]

طرز تهیه پیتزا سالامی تند -آکاspicy-salami-pizza,آموزش آشپزی,پیتزا سالامی تند,درست کردن پیتزا سالامی تند,سایت آشپزی,طرز تهیه پیتزا در خانه,طرز تهیه پیتزا سالامی تند,مواد لازم برای پیتزا سالامی تند,نحوه پخت انواع پیتزا,نحوه پخت پیتزا سالامی تند,آشپزی

آکاایران: طرز تهیه پیتزا سالامی تند

آکاایران: مواد لازم:

آرد  ۲۰۰ گرم  مایه خمیر  ۱۰ گرم  شکر  ۱/۲ قاشق چای خوری  نمک  به میزان لازم شیر ولرم ۱/۸ لیتر روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری گوجه فرنگی ۶ عدد فلفل سبز ریز ۶ عدد پنیر ورقه ای ۶۰ گرم کالباس سالامی به صورت ورقه ای ۵۰ گرم

طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.

به گزارش آکاایران: فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.

,spicy-salami-pizza,آموزش آشپزی,پیتزا سالامی تند,[categoriy]

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار