خورش هویج و پسته تا حالا خوردید؟ + طرز تهیه -آکا

آکاایران:  

,آموزش آشپزی,انواع پخت خورش هویج و پسته,پخت خورش هویج و پسته,[categoriy]

خورش هویج و پسته تا حالا خوردید؟ + طرز تهیه -آکاآموزش آشپزی,انواع پخت خورش هویج و پسته,پخت خورش هویج و پسته,خورش هویج و پسته,روش پخت خورش هویج و پسته,روش های پخت خورش هویج و پسته,روش های درست کردن خورش هویج و پسته,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش هویج و پسته,مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته,نحوه پخت خورش هویج,آشپزی

آکاایران: خورش هویج و پسته تا حالا خوردید؟ + طرز تهیه

 خورش هویج و پسته از غذاهای مخصوص شهر دامغان است

به گزارش آکاایران: مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج ۵۰۰ گرم  روغن مایع به میزان لازم  سینه مرغ بدون استخوان  ۵۰۰ گرم  پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به دلخواه شکر ۲ قاشق غذاخوری آبغوره نصف لیوان برنج ۶۰۰ گرم روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته به دلخواه

طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.

دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج  ۵۰۰ گرم  سینه مرغ  ۵۰۰ گرم  پیاز داغ  ۲ قاشق سوپخوری  زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار کافی شکر ۲ قاشق غذاخوری آب غوره نصف لیوان روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته به مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج و پسته:
هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم سینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار