تجربه طعمی متفاوت در کیک آناناس و نارگیل

وب‌سایت آشپز باشی: کیک نارگیل و آناناس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه این کیک خوشمزه با طعم های جدید و متفاوت بسیار آسان است و قطعا یکی از کیک های محبوبتان خواهد شد. نوش جان!

مواد لازم:

    آناناس  ۲۰۰ گرم    کره  ۱۱۰ گرم    شکر  ۱۱۰ گرم    تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ    خامه ترش  ۲۵۰ میلی لیتر    آرد  یک و نیم پیمانه    نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری    بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری    جوش شیرین  ۱/۴ قاشق چای خوری    پودر نارگیل  ۱۵۰ گرم    پودر قند    ۲ قاشق غذاخوری
کیک نارگیل و آناناسطرز تهیه:

   1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

   2-  قالب گردی (به قطر 18 سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید.

    3-آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید.

    4-کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند.

    5-تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید.

    6-ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید.

    7-خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای 60 تا 75 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.

   8- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس :

1- پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید.

2- به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار