صادرات قارچ نیازمند صنایع تکمیلی و تبدیلی

به گزارش گروه اقتصادخبرگزاری میزان، محمد محمودی شاه نشین درباره صادرات قارچ، گفت: قارچ با روش های علمی می تواند ماندگاری داشته باشد و همچنین با صنایع تبدیلی بهینه به سادگی  تبدیل به کنسرو  می‌شود؛بنابراین باید در راستای صنایع تبدیلی قارچ اقدامات کارآمدی انجام شود و این درحالی است که برای صادرات بهینه قارچ بدیهی است که باید وزارت کشاورزی و محققان کشاورزی با بررسی همه جانبه معیارهای صادرات قارچ ،بسترهای افزایش صادرات این محصول را مهیا کنند.
 
زمینه سرمایه گذاری برای تولید محصول قارچ در ملارد و شهریار به نحو مطلوب مهیا است.
 
نماینده مردم شهریار ،قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمینه سرمایه گذاری برای تولید محصول قارچ در ملارد و شهریار به نحو مطلوب مهیا است،ادامه داد:برای صادرات بهینه  محصولات کشاورزی،نیازمند سردخانه های مدرن هستیم.
 
وی ادامه داد:تا حدودی قارچ ایرانی به کشورهای عربی از جمله امارات متحده  عربی، ابوظبی، روسیه و برخی از کشورهای شمالی صادرات می شود؛اما بدیهی است صادرات محصولات کشاورزی نیازمند رعایت استاندارهای بین المللی است تا محصول با رعایت اصول بین المللی صادر شود علاوه بر این تعاونی های روستایی می توانند با فعال تر شدن صنعت کشاورزی را ارتقا دهند.
 
محمودی شاه‌نشین با بیان اینکه طی دو سال اخیر مجمع صنفی کشاورزی استان تهران تشکیل شده است، ادامه داد:مجمع صنفی کشاورزی استان تهران مکمل مناسبی برای توسعه صنعت کشاورزی است.
 
انتهای پیام/

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار