روش تهیه خورش هویج و پسته -آکا

1395/04/18

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا ,آموزش آشپزی,پخت خورش هویج و پسته,خورش هویج و پسته,[categoriy]

روش تهیه خورش هویج و پسته -آکاآموزش آشپزی,پخت خورش هویج و پسته,خورش هویج و پسته,روش پخت خورش هویج و پسته,روش های درست کردن خورش هویج و پسته,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش هویج و پسته,مواد لازم برای تهیه خورش هویج و پسته,نحوه پخت خورش هویج,آشپزی,غذاهای محلی

آکاایران:روش تهیه خورش هویج و پسته

آکاایران: مواد لازم برای خورش هویج و پسته :

هویج ۵۰۰ گرم  روغن مایع به میزان لازم  سینه مرغ بدون استخوان  ۵۰۰ گرم  پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به دلخواه شکر ۲ قاشق غذاخوری آبغوره نصف لیوان برنج ۶۰۰ گرم روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته به دلخواه

به گزارش آکاایران: طرز تهیه خورش هویج و پسته :
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم می توان پخت.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار