روش تهیه پیتزای نارنجکی -آکا

آکاایران: این روزها دیگر همه چیز فرق کرده و داخل نان خامه ای مواد دیگر هم پیدا می شود؛ به عنوان مثال می توانید داخل نان خامه ای مواد پیتزا بریزید. این پیتزا به مراتب برای همه هیجان انگیزتر از نوع معمول آن است. این نوع پیتزاها برای مهمانی ها به خصوص تولد بچه ها ایده آل هستند.

,آموزش آشپزی,پخت پیتزای نارنجکی,پیتزای نارنجکی,[categoriy]

روش تهیه پیتزای نارنجکی -آکاآموزش آشپزی,پخت پیتزای نارنجکی,پیتزای نارنجکی,درست کردن پیتزای نارنجکی,درست کردن خمیر پیتزا,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع پیتزا,طرز تهیه پیتزای نارنجکی,طرز تهیه مواد داخل پیتزا,طرز تهیه نان پیتزا,مواد لازم برای پیتزای نارنجکی,آشپزی,غذاهای فرنگی

آکاایران:روش تهیه پیتزای نارنجکی

به گزارش آکاایران: تا همین دو  سه سال پیش هر جا گلوله ای خمیری و برشته می دیدیم انتظار داشتیم داخل آن پر باشد از خامه شیرین یا کرم. ولی این روزها دیگر همه چیز فرق کرده و داخل نان خامه ای مواد دیگر هم پیدا می شود؛ به عنوان مثال می توانید داخل نان خامه ای مواد پیتزا بریزید. این پیتزا به مراتب برای همه هیجان انگیزتر از نوع معمول آن است. این نوع پیتزاها برای مهمانی ها به خصوص تولد بچه ها ایده آل هستند.

مواد لازم برای نان پیتزا:

 آرد  ۱ پیمانه  آب  ۱ پیمانه روغن جامد ۲ قاشق سوپخوری  تخم مرغ ۳ عدد نمک نوک قاشق چایخوری کاغذ روغنی به مقدارکافی

مواد لازم برای داخل پیتزا:

طرز تهیه خمیر پیتزا :
آب، روغن و نمک را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. به محض جوش آمدن آب، آرد به آن اضافه کرده و دائم هم بزنید تا یکدست شود، سپس از روی حرارت برداشته و باز هم بزنید تا خنک شده و گلوله نشود.

وقتی مایه بالا خنک شد، تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و براق و یکدستی به دست بیاید.

روی سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر نان آماده شده را در قالب شکوفه بریزید و با دهانه گشاد آن، شکوفه های بزرگی از خمیر با فاصله، روی کاغذ روغنی بزنید.

فر را روشن کرده، با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر محتوی نان های لقمه ای را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا مغزپخت شوند. پس از این مدت فر را خاموش کنید، نان ها را دربیاورید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

نکته: اگر سطح روی نان ها درحال برشته شدن است یا به عبارت دیگر حرارت فرتان بالاست، زودتر از ۲۰ دقیقه نان ها را از فر بیرون بیاورید تا خیلی سفت نشوند چون یک مرحله پخت دیگر هم در پیش دارند.

طرز تهیه مواد داخل پیتزا :
روغن را در ماهیتابه ریخته، روی حرارت بگذارید. گوشت چرخ کرده را هم با فلفل دلمه ای و سبزیجات پخته (هویج، نخود سبز و ذرت) تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و با افزودن آویشن موادتان را طعم دار کنید. رب گوجه فرنگی را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. کمی آب اضافه کرده، بگذارید گوشت چرخ کرده با حرارت ملایم پخته شود.

نان های آماده را روی میز کار قرار داده و با چاقو برش عرضی در آنها ایجاد کنید تا محلی برای ریختن مواد داخل پیتزا به وجود بیاید. با قاشق مقداری از مایه گوشت را روی نیمه پایینی نان بریزید. مقداری پنیر پیتزا هم روی مواد ریخته و نیمه بالایی نان را با کمی فشار روی مواد اضافه کنید.
همه نان ها را به این صورت به شکل پیتزا درآورید.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. پیتزاهای آماده را روی سینی فر در طبقه وسط قرار دهید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر پیتزاها آب شود.

به روش دیگر :

می توانید مواد پیتزا و پنیر را روی نان بریزید ولی آ نها را در فر نگذارید. بلکه در ظرف دربسته در فریزر نگه دارید تا موقعی که عجله داشتید، آنها را برای گرم شدن و آب شدن پنیر پیتزا در فر یا مایکروویو کمی گرم کنید.

داخل این نان ها را به جای مواد پیتزا، می توانید با سالاد الویه پر کنید. این هم پیشنهاد خوبی برای مهمانی هاست.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار