روش تهیه فالوده هایی سالم -آکا

آکاایران: این فالوده سالم و خوش طعم به یک چشم به هم زدن می تواند از هلو و شلیل و یا زردآلو درست شود.

,آموزش آشپزی,درست کردن فالوده زغال اخته,درست کردن فالوده های میوه ای,[categoriy]

روش تهیه فالوده هایی سالم -آکاآموزش آشپزی,درست کردن فالوده زغال اخته,درست کردن فالوده های میوه ای,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع فالوده,طرز تهیه فالوده مخلوط,طرز تهیه فالوده میوه های تابستانی,طرز تهیه فالوده هلو,مواد لازم برای تهیه فالوده میوه ای,مواد لازم برای فالوده هلو,نحوه درست کردن فالوده میوه,آشپزی,دسرها

آکاایران:روش تهیه فالوده هایی سالم

به گزارش آکاایران: زمان لازم برای تهیه فالوده های میوه ای : ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای انواع هلو : برای ۴ نفر

هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده ۲ پیمانه  شیر فاقد چربی ۱ پیمانه ماست هلوی کم چربی ۱۷۰ گرم  یخ خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه انواع فالوده هلو:
در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود.
به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.

▪️ فالوده زغال اخته:
مشابه فالوده هلو می باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می شود بدین ترتیب که از ۱/۵ پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می شود.

▪️ فالوده توت فرنگی:
مشابه فالوده زغال اخته از ۱/۵ پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می شود.

▪️ فالوده مخلوط:
از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می آید اما یخ استفاده نمی شود. مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می دهیم و به مدت ۴ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار