کیک کشمشی

photo_2016-07-05_13-06-11(1)مواد لازم کیک کشمشی:

آرد گندم                            300 گرم
پودر قند                            150 گرم
شیر                                 1 پیمانه
روغن مایع                         1/2 پیمانه
تخم مرغ                           3 عدد
بکینگ پودر                        1 قاشق غذاخوری
وانیل                                1/2 قاشق مرباخوری
کشمش پلویی                  1 پیمانه

طرز تهیه کیک کشمشی:

ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو حدود سه دقیقه با همزن میزنیم سپس پودر قند رو اضافه کرده و مجددا سه دقیقه با همزن زده تا کرم رنگ و حجیم بشه بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و الک کرده و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو هم میزنیم ، قالب رو کاغذ روغنی انداخته و سه چهارم از مواد رو داخل قالب میریزیم و کشمشهارو هم با یک قاشق ارد سفید مخلوط کرده و سپس در الک ریخته تا آرد اضافیش گرفته شود و با اون یک چهارم مواد مخلوط میکنیم و به طور یکنواخت در همه جای قالب میریزیم با این کار کشمش رو و میان کیک باقی میمونه و به ته قالب نمیچسبه و در فری که از یک ربع قبل با حرارت متوسط حدود 170 درجه گرم کردیم در طبقه وسط برای حدود 50 دقیقه قرار میدیم
 

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار