طرز تهیه فتوچینی آلفردو - آکا


در یک قابلمه آب ریخته و به آن نمک و روغن اضافه کرده و بگذارین تا بجوش بیاد.
بنا به گزارش آکاایران : وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید.
سینه مرغ را به صورت نواری خیلی ریز برش دهید و با کمی سیر خلال کرده در یک ماهیتابه با کمی روغن مایع روی شعله داغ بگذارید.
باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد و تا زمانیکه تکه های سینه مرغ کاملا بپزد.
قارچ ها را هم خوب بشوید و به صورت ریز خرد کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن یاکره تفت بدهید تا قارچها بپزد.
سپس قارچ هارو را به مرغ اضافه کنید و حرارت اجاق را خیلی کم کنید.
خامه را با نمک و فلفل و آویشن و مقدار کمی جعفری مخلوط کرده و کم کم اضافه کنید .
اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ اضافه کنید.
هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته.
بعد از 5 دقیقه پنیر پارمزان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید.
برای تزیین میتونین از جعفری ساطوری شده استفاده کنین.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار