کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

وب‌سایت نازخاتون: کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

مواد لازم:

کره نرم شده     ۳۰۰ گرم شکر دانه ریز     ۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار     ۱۷۵ گرمپودر زنجبیل     ۳ قاشق چایخوریتخم مرغ زده شده     ۳ عددگلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده     ۴۵۰ گرمشکر قهوه ای نرم     ۱ قاشق غذاخوریکیک گلابی و زنجبیل

طرز تهیه:

1-کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

2-با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

3-با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

4-برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

5-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

6-در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار