دستور غذایی جدید برای افطاری - آکا

1395/04/11

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآش ،انواع آش ، حلیم ، انواع حلیم در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن سوپ کلم و خوراک لوبیا را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. طرز تهیه خوراک لوبیا,طرز تهیه خوراک لوبیا سبز,طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با گوشت

طرز تهیه خوراک لوبیا,طرز تهیه خوراک لوبیا سبز,طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با گوشت,طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز,سوپ کلم بروکلی,سوپ کلم,سوپ کلم برگ سفید,سوپ کلم رژیمی

سوپ کلم رژیمی

زمان آماده کردن مواد : 25 دقیقه

زمان پخت : 25 دقیقه

مواد اولیه سوپ کلم 6 نفر :

طرز تهیه سوپ کلم :

*. به نقل از آکاایران : در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند.

*.  گهگاه آن را هم می زنیم. بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم. شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

*. 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم. مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

*. نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

زمان آماده کردن مواد : 20 دقیقه

زمان پخت : 8 الی 6 ساعت

مواد اولیه خوراک لوبیا 4 نفر :

طرز تهیه خوراک لوبیا :

*. به نقل از آکاایران : در یک ظرف 4 لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم.

*. روی حرارت کم برای 6 الی 8 ساعت قرار می دهیم و برای 1 ساعت هم روی حرارت زیاد اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.

خواص گوجه فرنگی :

*. گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاه مدت آن حتی تا 15 الی 20 روز نیز یخچال بهترین مکان است ولی برای زمان بیشتر از آن می توان روش فریز کردن را انتخاب کرد. اگرچه در سال های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می شود ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است. بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد کرده یا رنده کنید، سپس بدون روغن در تابه ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید. پس از آنکه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی ای پیدا کرد، آن را در یک ظرف یا کیسه فریزر بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.

اختصاصی آکاایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار