بوکاتینی آل آماتریچانا؛ غذای معروف ایتالیایی

وب‌سایت سوران: بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد هم از اسپاگتی استفاده کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (برای تهیه کوفته) 200 گرمپیاز کوچک (برای تهیه کوفته) 1 عددجعفری (برای تهیه کوفته) 2 قاشق غذاخوریسیر (برای تهیه کوفته) 2 حبهتخم مرغ (برای تهیه کوفته) 1 عدد کوچکسس کچاپ (برای تهیه کوفته) 1 قاشق غذاخوریپنیر پارمزان (برای تهیه کوفته) 1/3 لیوانآرد سوخاری (برای تهیه کوفته) 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواهپیاز کوچک خرد شده (برای تهیه سس آماتریچانا) 1 عددسیر (برای تهیه سس آماتریچانا) 2 حبهروغن زیتون (برای تهیه سس آماتریچانا) 1 قاشق غذاخوریگوجه فرنگی (برای تهیه سس آماتریچانا) 2 عددپنیر پارمزان (برای تهیه سس پارمزان) 3 قاشق غذاخوریبوکاتینی 200 گرم
طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)طرزتهیه:

1-ابتدا برای تهیه کوفته به روش زیر عمل می کنیم :

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

2-پیاز و سیر و جعفری رو توی بلندر میریزیم. چند تا پالس میزنیم و گوشت رو اضافه میکنیم.طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

3-خمیری که شد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و سپس کچاپ و پنیر پارمزان و آرد سوخاری رو اضافه می کنیم.طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

4-خوب ورزش میدیم. اگه احیانا تخم مرغتون درشت بود و خمیرتون شل شد یک قاشق دیگه هم آرد سوخاری اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست بیاد.

5-توی کوفته ها بنا به ذائقه نمک و فلفل بریزید ولی من شخصا توصیه میکنم نمک نریزید چون پارمزان شوره .

6-حالا کوفته هایی با سایز متوسط درست کنید .

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

7-فر رو روی درجه 210 سانتیگراد قرار میدیم. رک رو به یک سوم پایین فر منتقل میکنیم (تقریبا طبقه وسطی فر) .

8-کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم. کوفته هایی رو که درست کردیم رو با فاصله توی سینی میچینیم . سایزشون تقریبا اندازه یک گردو باشه.

9-و سینی رو بمدت 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.


حالا برای تهیه سس به روش زیر عمل کنید :

1-سس آماتریچانا یکی از سسهای معروف ایتالیاییه . آماتریچانا رو به تنهایی با پاستا سرو میکنن. ولی من این رسپی که با کوفته درست میشه رو ترجیح میدم .

2-پیاز رو خورد کرده و توی روغن زیتون تفت میدیم. سیر و فلفل قرمز و نمک رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

3-گوجه فرنگی ها رو رنده میکنیم. (پوستش رو دور بریزید) و به پیاز ها اضافه می کنیم و میگذاریم سس بمدت 15 دقیقه بجوشه و جا بیفته و در اواخر پنیر پارمزان رو به سس اضافه کنید.طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

4-بوکاتینی رو ( بدون اینکه خوردش کنیم ) داخل یه دیگ بزرگ حاوی آب جوش و نمک (و اگه لازم بود روغن) میریزیم.

5-یکی از اصول اولیه پاستا هم اینه که مرتب تستش کنید. بعد از هشت دقیقه دیگه مرتب یه تیکه بردارید و گاز بزنید. اگه بیرونش پخته و نرم بود و وسطش هنوز سفت بود و زیر دندون میومد یعنی دیگه آماده است. اگه این شیوه رو رعایت کنید همیشه پاستاهاتون عالی میشه.

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

6-پاستا رو به سس اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن پنیر به سس دیگه باید سریع پاستا رو هم اضافه کنید که سس زیادی خشک نشه. اگه احیانا تجربه نداشتید و از دستتون در رفت مقداری از آب پاستا رو توی سس بریزید تا رقیق شه.طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

7-یک دقیقه هم اجازه میدیم که پاستا توی سس بپزه و دیگه در این مرحله پاستا کاملا مغز پخت خواهد شد و دیگه وسط پاستا زیر دندون نمیاد.

8-پس حسابی دقت کنید که یه وقت خدای نکرده پاستاتون خمیر نشه.

9-برای سروش هم چندتا کوفته کنار بشقاب میذاریم و مقداری جعفری خورد شده روش میریزیم.

طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی)

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار