طرز تهیه ژله مغزدار آناناس -آکا

1395/04/08

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه ژله مغزدار آناناس فراهم شده است؛همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه ژله مغزدار آناناس آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آکا ایران،آشپزی ایرانی در آکا ایران،طرز تهیه ژله مغزدار آناناس،ژله مغزدار آناناس،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آکا ایران،آتا,[categoriy]

طرز تهیه ژله مغزدار آناناس -آکاآشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آتا ایران،آشپزی ایرانی در مجله اینترنتی آتا ایران،طرز تهیه ژله مغزدار آناناس،ژله مغزدار آناناس،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا ایران،آتا

آکاایران: طرز تهیه ژله مغزدار آناناس



دستور پخت ژله مغزدار آناناس در آشپزی ایرانی

مواد لازم :

به گزارش آکاایران: یک بسته ژله با طعم لیمو.
یک قوطی کمپوت آناناس.

طرز تهیه :

1.ابتدا در کنسرو را باز کنید.
2.آب داخل آن را کاملا خالی کنید که هیچ آبی داخل قوطی نمانده باشد.
3.در طرف دیگری ژله را درست کرده و داخل قوطی بریزید.
4.قوطی را برای 4 الی 5 ساعت داخل طبقه بالای یخچال بگذارید تا ژله کاملا بگیرد.
5.سپس از یخچال درآورده و برای چند ثانیه در آب جوش بگذارید تا باز شود.
6.سپس با چاقوی تیز ژله را از جاهایی که برش های آناناس هستند برش داده و تزئین کنید.

انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه -


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار