طرز تهیه ارومیه خورش یا اور

آکاایران: در ادامه طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری را آموزش می دهیم.

,ارومیه خورش,اورمیه خورشته,اورمیه خورش,[categoriy]

طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری · -آکاارومیه خورش,اورمیه خورشته,اورمیه خورش,طرز تهیه ارومیه خورش,دستور تهیه ارومیه خورش,عکس ارومیه خورش,آموزش تهیه ارومیه خورش

آکاایران: طرز تهیه ارومیه خورش یا اورمیه خورشته غذای آذری ·

به گزارش آکاایران: اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراک لوبیا چیتی است که جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.

مواد اولیه:

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد کرده و با کره تفت میدهیم و گوشت را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و تا حدی تفت میدهیم که گوشت تغییر رنگ دهد.

۲٫ لوبیا چیتی را شسته و از آبکش رد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با مقداری آب میپزیم.

۳٫ در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میکنیم و ادویه و زعفران ابکرده را به آن اضافه میکنیم و غوره را کمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میکنیم.

۴٫ سیب زمینی و بادمجان را هر کدام جداگانه خرد کرده و سرخ میکنیم و پس از کشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم.

نکات:

۱٫ بهتر است با این غذا پلوی زعفرانی خورده شود.

۲٫ اگر غوره ندارید میتوانید از گرد غوره استفاده کنید.

۳٫ اگر غذایتان به اندازه کافی ترش نیست به آن کمی آبغوره اضافه کنید.

۴٫ لوبیا را حتما از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را دو بار بجوشانید و ابش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار