ظروف یکبار مصرفی که یک‌ساعته کپک می‌زنند / ظروف گیاهی یکبار مصرف کاملاً «گیاهی» نیستند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید رحیم مقیمی اصل - رئیس اتحادیه ظروف پلاستیکی با پرداختن به مشکلات ظروف یکبار مصرف اظهار داشت: البته امکان خطر این ظروف کم است ولی ماده ضد عفونی خوراکی که مختص این ظروف است در تولید این ظروف مصرف نمی‌شود و یک ماده ضد عفونی بسیار گران است که تولید کنندگان نمی‌توانند از آن استفاده کنند و مردم نیز نمی‌دانند.

ظروف یکبار مصرفی که یک‌ساعته کپک می‌زنند

مقیمی اصل با اعلام اینکه مردم مناطق شرجی نباید از ظروف گیاهی یکبار مصرف استفاده کنند، در این برنامه رادیویی تصریح کرد: چون این ظروف گاهی ضد عفونی نشده است و در شمال و جنوب کشور، بعد از یک ساعت داخل این ظروف کپک می‌زند و باعث بیماری‌های باکتری زا می‌شود و این مسئله ثابت شده است.

رئیس اتحادیه ظروف پلاستیکی 60 درصد ظروف یکبار مصرف را فاقد استاندارد وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: از وزارت بهداشت درخواست می‌کنم که با ما همکاری کنند چون ما می‌دانیم کدام تولیدکننده‌ها به‌صورت زیر زمینی عمل می‌کنند ولی از نظر قانونی نمی‌توانیم با آن‌ها برخورد کنیم.

انتهای پیام/

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار