طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی(شوری) - آکا


تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم
بنا به گزارش آکاایران : روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود.
سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم.
گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید.
گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند.در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم.
تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است.نوش جان

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار