شورجه ، غذای محلی استان آذربایجان غربی +عکس

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیاست.

شورجه ارومیه

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیاست.

مواد لازم:

ماست سفت: 1 کیلو
تخم مرغ: 1 عدد
زعفران خشک مقداری
پیاز داغ: 1 پیمانه
گوشت قیمه پخته: 500 گرم
آب گوشت: 1 استکان
نمک و فلفل
نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپخوری

 شورجه ، غذای محلی استان آذربایجان غربی

طرز تهیه:

1. در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید.

2. -پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

3. سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

4. بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.

5. مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته: این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

برترین ها

مطالب مرتبط :

غذای محلی شیراز: آش یا کوفته سبزی! +عکس

طرز تهیه تتالی غذای محلی بسیار لذیذ +عکس

کوکوی ذرت؛ غذای محلی بسیار لذیذ!+عکس

کشک کدو، غذای سنتی کرمان+ عکس

پلو شوشتری غذای محلی بسیار خوشمزه +عکس

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار