شیرینی های هو‌س‌انگیز با میوه های تابستانی (3)

مجله آشپزی مثبت: فصل بهار و تابستان كه مي‌شود حتي اگر اهل پختن دسر و شيريني هم نباشيد هوس مي‌كنيد دست به كار شويد. مگر مي‌شود اين همه ميوه خوشمزه و از همه مهم‌تر خوشرنگ و لعاب زيبا را ديد ولي فقط به چيدن آنها در ظرف ميوه اكتفا كرد؟ ميوه‌هاي اين فصل‌ها به خصوص تابستان جان مي‌دهند براي درست كردن انواع و اقسام دسر و شيريني. از اين فرصت استفاده كنيد و كفران نعمت نكنيد.مطالب مرتبط:

کیک باقلوا

فریبا قره گوز لو، مربی مجتمع آشپزی:

مواد لازم برای تهیه کیک:


1پیمانه سرپر بادام پوست گرفته150گرم کره ذوب شده1 پیمانه آرد1/4  پیمانه گلاب1/4  ق چ بیکینگ‌پودر1 ق چ هل3 سه عدد تخم‌مرغ1/2 پیمانه شکر
مواد لازم برای شربت:1/2 پیمانه شکر1/8 پیمانه آب1/8 پیمانه گلاب1 ق چ عسل
هيجان + ميوه و شيريني (3)

طرز تهیه:1. ابتدا فر را روی 180 درجه  سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید. حالا بادام را پوست گرفته و با دستگاه غذاساز آن را خرد کنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.

3 .در این مرحله آرد و بیکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید.

4.  کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای 180 درجه  و سپس 20 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

طرز تهیه شربت:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.‌ حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید.


اسلایس گردو و قهوه

نازنین مهندسی، مربی آشپزی:

مواد لازم:

120 گرم کره خرد شده1/2 پیمانه شکر1 عدد تخم‌مرغ150 گرم گردوی نگینی خرد شده1 ق چ پودر قهوه1عدد زرده تخم‌مرغ175 گرم آرد1/2 پیمانه خامه3 ق غ عسل
هيجان + ميوه و شيريني (3)

طرز تهیه:

1. ابتدا در ظرفی ۱۰۰ گرم از شکر و 100 گرم از کره را با همزن برقی زده، تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و مجددا بزنید تا مواد یکدست شود.

2. حالا آرد را به تدریج به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل یک قالب تارت  25 سانتی‌متری باز کرده، به مدت 20 دقیقه داخل فر  با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد قالب را بیرون بیاورید.

3. در این مرحله باقیمانده شکر و کره را با خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش، گردو و زرده تخم‌مرغ مخلوط کرده، مایه را روی خمیر بریزید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل فربا دمای180 درجه سانتی گراد  بگذارید. بعد از 20 دقیقه قالب را از فر خارج کرده، اسلایس را برش بزنید.


معجون مخصوص چندلايه

مواد لازم براي 1 نفر:
2ق س ژله بلوبري Blue berry1/2 موز2 حلقه آناناس تازه2 تكه شليل تازه يا زردآلو1 اسكوپ بستني وانيلي1 ق‌س پودر پسته 1 ق‌س پودر فندق2 ق‌س كنجد2 ق‌س پودر نارگيل3 ق‌س عسلبه مقدار لازم سس شكلات
هيجان + ميوه و شيريني (3)

طرز تهیه:

1. ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست كردن ژله‌ها، پودر ژله را با يك ليوان آب داغ، سپس يك ليوان آب سرد مخلوط كرده و بگذاريد در يخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل ليوان بريزيد. موز را حلقه‌حلقه كرده روي ژله قرار دهيد.

2. آناناس را خرد كنيد و روي حلقه‌هاي موز بريزيد.

3. تكه‌هاي زردآلو يا شليل را هم طوري كنار ديواره بچينيد كه وسط آنها را با بستني پر کنید.

4. پودر پسته، پودر نارگيل، كنجد و پودر فندق را روي هم بريزيد و در انتها سس شكلات را طوري روي مواد بريزيد كه همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر كمي عسل روي شكلات بريزيد.

يه‌جور ديگه

اگر مي‌خواهيد اين معجون را در پاييز يا زمستان هم درست كنيد، مي‌توانيد به جاي ميوه‌هاي تازه از كنسروي آنها هم استفاده كنيد.

فوت‌وفن

اسكوپ نام وسيله‌اي قاشق مانند است كه براي شكل دادن بستني در ظرف مخصوص سرو استفاده مي‌شود. اگر شما آن را نداريد، مي‌توانيد از قاشق معمولي استفاده كنيد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار