افطارتان را با تارت خرما و زردآلو باز کنید

شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.

مجله آشپزی مثبت - اكرم  عسگري: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند. فقط نكته مهم اين است كه سعي كرده‌ايم با ارائه روش تهيه غذاهاي متنوع و سنتي فصل، سفره افطاري‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگيز كنيم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهاي دكوراتيو و لذيذ مخصوص افطاري هم به اين سفره رنگ و جلاي ديگري مي‌بخشند. لذتشان را ببريد.

مواد لازم تارت:
1 عدد تخم‌مرغ1/8 ق‌چ وانيل2 پيمانه آرد1/8 ق‌چ نمك100 گرم كره1/2 پيمانه شكر1 ق‌س ماست (در صورت نياز)
تارت خرما و زردآلو

طرز تهیه:

1. آرد را در يك كاسه‌ الك كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمك را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.

2. وسط آرد را گود كنيد. تخم‌‌مرغ را در اين گودي بشكنيد، كره را هم حبه‌حبه ريز كنيد و به تخم‌مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردي را با تخم‌مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.

3. سپس  قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر 23 سانتي‌متر استفاده كرده‌ايم. خمير را در قالب چرب‌شده پهن كنيد. روي خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

4. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم‌شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقي مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوري آردرا اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

5. مواد آماده شده را روي خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود.

6. در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته‌هاي آنها را جدا كنيد. نيمه‌هاي خرما را روي تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت 35 دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روي سطح تارت را با قلم‌موي آشپزخانه، مارمالاد گرم‌شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روي تارت طلايي شود.

نكته: اگر ديديد خمير كمي خشك است به آن يك قاشق ماست اضافه كنيد.


فوت‌وفن

براي روي تارت به جاي مارمالاد زردآلو، از عسل هم مي‌توان استفاده كرد. براي گرم كردن مارمالاد يا عسل هم مي‌توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم  مثل قرار دادن روي بخار كتري يا بن‌ماري كمي آنها را شل و نرم كرد.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار