بدترین عادت برای باز کردن روزه در زمان افطار نوشیدن آب سرد است

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, ناصر رضایی پور درباره روزه داری, اظهار داشت: بدترین عادت برای باز کردن روزه در زمان افطار، نوشیدن آب سرد و دیگر نوشابه‌ها است که موجب ضعف هاضمه، یبوست، سوءهاضمه، افزایش عطش، ضعف اعصاب و... می‌شود.

در فاصله افطار تا سحر آب زیاد نوشیده نشود

به گفته وی نوشیدن زیاد آب و دیگر مایعات در فاصله افطار تا سحر، اشتباه است. فرایند‌های تشخیص کاهش مایعات بدن کارآمدند و به‌موقع احساس تشنگی را ایجاد می‌کنند. بدن ما به این حجم زیاد مایعات نیازی ندارد و آب مورد نیاز خود را از همه مواد غذایی کسب می‌کند. زیادنوشیدن مایعات، موجب احساس سنگینی، کسالت، ضعف معده و سوءهضم می‌‌شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: البته مصرف مواد لعاب‌دار مانند نوشیدن شربت خاکشی و همچنین مصرف متعادل سبزیجات و میوه‌جات تازه و همچنین آب‌میوه‌های طبیعی، موجب کاهش شدت عطش می‌شوند و از سوی دیگر منابع مفیدی برای تأمین املاح و ویتامین‌ها نیز هستند.

رضایی پور افزود: زولبیا و بامیه در این سال‌ها به نوعی سنت رمضان ایرانی‌ها تبدیل شده‌ است. طراحی شیرینی‌های ایرانی همچون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزو چربی و شیرینی بوده که موجب افزایش قوا می‌شود.

مصرف بیش از حد زولبیا و بامیه موجب تشنگی و ضعف سیستم گوارش می‌شود

وی اضافه کرد: حلوای کم‌چرب خوب است و خوردن آن توصیه می‌شود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلی‌شیرین نباید زیاده‌روی شود چون روغن زیادی دارد که می‌تواند اخلاط نامناسب تولید کند، همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی می‌شود.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: بهتر است زولبیا و بامیه، برای رفع هوس و به میزان کم، 2-1 ساعت پس از افطار خورده شود. البته این توصیه مربوط به زمانی است که زولبیا و بامیه با رعایت استانداردها و اصول بهداشتی تهیه شود.

انتهای پیام/

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار