تارت سیب و گودا عصرانه ای دلپذیر – فینگر فود

1395/03/26

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,پیش غذا,تارت سیب و پنیر

فینگر فود برای مهمانی,پیش غذا,تارت سیب و پنیر,تارت ساده,طرز تهیه تارت سیب و گودا,عصرانه,اپتایزر,فینگر فود

تارت سیب و گودا عصرانه ای دلپذیر – فینگر فود

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت : 45 دقیقه

این تارت سیب و گودا با استفاده از خمیر هزار لا تهیه میشود که البته شما میتوانید همین دستور را با خمیر دلخواهتان هم آماده کنید . این تارت میتواند یک پیش غذای عالی یا یک شام سبک و بی نظیر باشد .

مواد لازم بای 8 – 10 سرو

کره

2 ق غ

موسیر باریک اسلایس شده

3 عدد

نمک

یک چهارم ق چ

فلفل

یک چهارم ق چ

رزماری تازه

1 ق غ

آویشن تازه

2 ق چ

خمیر هزار لا

1 ورق

خردل اسپایسی

یک سوم فنجان

سیب اسلایس شده

1 عدد بزرگ

پنیر گودا رنده شده

1 و نیم فنجان

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تارت سیب و گودا عصرانه ای دلپذیر – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

در تابه ای متوسط کره را روی حرارت متوسط ذوب کنشد . موسیر را اضافه کرده 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود . نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت برداشته رزماری و آویشن را اضافه کنید .

خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه 22 * 30 سانتی باز کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید منتقل نمایید و با فاصله 1 سانتی از لبه ها خمیر را با چنگال در قسمتهای مختلف سوراخ کنید .

روی خمیر خردل بکشید و مخلوط موسیر را رویش بپاشید و با برش های سیب را رویش بچینید و با پنیر گودا رویش را بپوشانید و بهمدت 15 – 20 دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود و پنیر هم کاملا ذوب شود .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار