طرز تهیه پلو بریانی مرغ -آکا

1395/03/26

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا

آکاایران: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

به گزارش آکاایران: آموزش درست کردن پلو بریانی مرغ,آموزش پختن پلو بریانی مرغ,دستور بریانی مرغ,مواد لازم پلو بریانی مرغ,روش تهیه و پخت پلو بریانی مرغ,آموزش تهیه پلو بریانی مرغ,

,[categoriy]

طرز تهیه پلو بریانی مرغ -آکاطرز تهیه پلو بریانی مرغ -آکا

آکاایران: طرز تهیه پلو بریانی مرغ

مواد لازم :

برنج شسته و خشک شده

ا کیلوگرم

نمک

نصف قاشق چای خوری

آب

10 پیمانه

مرغ، گوشت یا پاچه گوسفند

900 گرم

روغن یا  کره آب شده

6 قاشق غذا خوری

پیاز

2 عدد

سیر

3 تا 4 حبه

زنجبیل

1 تکه

فلفل چیلی سبز ریز شده

1 تا 3 عدد

ادویه بریانی

6 تا 7 قاشق غذا خوری

نمک

2 قاشق چای خوری

ماست چکیده

 ½پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده

2 عدد بزرگ

برگ گشنیز ریز شده

 100 گرم

لیمو ترش

 ½عدد

زعفران

چند رشته

طرز تهیه گوشت:

روغن یا کره را در تابه بزرگی داغ کرده و پیاز های پوست کنده را نازک خرد می کنیم، تا جایی که قهوه ای تیره شوند، سرخ می‎کنیم. با کفگیر آنها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در همین روغن (در صورت نیاز روغن بیشتری به آن اضافه می کنیم)، زنجفیل را به قطعات 2 سانت و نیم خرد می ‎کنیم و به همراه ادویه ها و سیر، به روغن اضافه می کنیم. یک تا دو دقیقه سرخ می کنیم. گوشت را خرد کرده، شسته و می گذاریم آب آن گرفته شود، سپس نمک و چیلی به آن اضافه می کنیم. هم می زنیم تا تمام قسمت های گوشت سرخ شود. ماست، گوجه فرنگی، جعفری و لیموی خرد شده را اضافه می کنیم و پی در پی هم می زنیم تا جایی که گوشت نرم شده و فقط کمی آب گوشت باقی بماند.

طرز تهیه برنج:

هنگامی که گوشت در حال پخت است، برای پختن برنج آب را به همراه مقداری نمک می جوشانیم. برنج را اضافه کرده و می گذاریم غل غل کند تا زمانی که آن پخته شده باشد (حدود 5 دقیقه بعد از جوش آمدن). آن را آبکش می کنیم. می توانیم کمی آب سرد روی آن بریزیم تا برنج در حال استراحت بیشتر پخته نشود. می گذاریم چند دقیقه در آبکش بماند تا آب آن کامل گرفته شود. یک ظرف مخصوص فر (پیرکس) را با کره ذوب شده چرب می کنیم (اگر غذا را روی گار درست می کنید همین کار را با یک تابه گود انجام بدید.)

لایه لایه کردن بریانی

برنج را ته ظرف پخش می کنیم، سپس یک لایه از نصف گوشت را روی آن می ریزیم. همین طور به لایه بندی ادامه می دهیم تا جایی که آخرین لایه برنج باشد.  زعفران را که از قبلدر یک قاشق غذاخوری آب خیس کرده ایم، روی آن می ریزیم. پیاز سرخ شده را روی برنج زعفرانی می ریزیم. کمی کره را نقطه نقطه روی پیاز داغ و برنج می ریزیم. روی ظرف مخصوص فر را با فویل می پوشانیم و یا روی اجاق گاز در تابه را روی ظرف قرار می دهیم. فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم، تا زمانی که برنج کامل پخته شود. بعد از پخته شدن غذا را لایه لایه در دیس می کشیم.

آموزش پخت انواع غذا با آکا -


تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق [email protected] تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار