طرز تهیه کاناپه بادمجان -آکا

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه کاناپه بادمجان فراهم شده است؛همراه با آکا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه کاناپه بادمجان آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:
,آشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آکا ایران،آشپزی ایرانی در آکا ایران،طرز تهیه کاناپه بادمجان،کاناپه بادمجان،فینگرفود،آکا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آکا ایران،آتا,[categoriy]

طرز تهیه کاناپه بادمجان -آکاآشپزی،آشپزی ایرانی،آشپزی ایرانی در آتا ایران،آشپزی ایرانی در مجله اینترنتی آتا ایران،طرز تهیه کاناپه بادمجان،کاناپه بادمجان،فینگرفود،مجله اینترنتی آتا ایران،مجله اینترنتی،مجله،مجله آشپزی،آتا ایران،آتا

آکاایران: طرز تهیه کاناپه بادمجان



دستور پخت کاناپه بادمجان در آشپزی ایرانی

مواد لازم برای 3 نفر:

به گزارش آکاایران: فیله مرغ: 300 گرم .
بادمجان دلمه ای: 2 عدد .
گوجه فرنگی: 2عدد.
پنیرترکیبی موزارلا یا پیتزا: 120 گرم.
پودرسیر، آویشن ،نمک ،فلفل، روغن  بمقدار دلخواه.


طرز تهیه :

1.در ابتدا فیله های مرغ را به تکه های 5 سانتیمتری خرد میکنیم

و آنها را با پودرسیر، نمک، فلفل و کمی روغن مخلوط میکنیم.

2. بادمجانها را برش زده و داخل آب نمک می گذاریم،

گوجه ها را حلقه حلقه کرده و کمی نمک به آنها اضافه می کنیم، بادمجانها را خشک کرده

و با روغن کمی سرخ می کنیم (خیلی نباید نرم شوند).

3. فیله های مرغ را هم 4- 5 دقیقه سرخ کرده و روی حلقه های بادمجان میچینیم،

گوجه فرنگی ها را 1 دقیقه تفت داده و روی مرغ ها میگذاریم.

4. و در آخر پنیر پیتزا را بصورت دایره های کوچک داخل تابه کمی حرارت می دهیم تا آب شوند

و آنها را روی بادمجانها میگذاریم و لایه آخر بادمجانها را هم روی پنیر ها میچنیم

و با ریحان، مقداری نان و سس خردل یا گوجه فرنگی سرو می کنیم.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق info@morix.ir تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار